Denizcilik Liseleri - Mülakat

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

eyupctn

Küpeşteci
Denizci
Bildiğime göre bir üni forumu burası ama yardıma çok ihtiyacım olduğu için konuyu açıyorum.
Ben denizcilik lisesine gitmek istiyorum ama kolumda kırıktan dolayı dikiş izi var ve mülakattan almaz diyor bazıları. Acaba alırlar mı? almazlarsa bir yolu torpil gibi birşey yapıyorlar mı? Estetik ameliyatı var mı?

TÜM abilerim ve ablalarımdan cevap bekliyorum :)

o dikiş izi sorun teşkil etmez senin sağlığında herhangi bi problem yoksa renk körlüğü,denizde çalışmaya engel olacak bi durum vs her türlü girersin mülakatı çok dert etme

sıkıntı olmaz. ben ziya kalkavan mezunuyum ve karnımda avut içi büyüklüğünde yanık izi var ama almamazlık yapmadılar. kondsyonun iyi olsun birde renk körü olmaman lazım gerisi hikaye.

eğer hareke etmeni,spor yapmanı engelleyecek bişi yoksa problem olmaz...Dediğim gibi ilk dikkat ettikleri boy ve kilo...daha sonra barfiks,şınav ve uzun atlama gibi bişi vardı(olduğun yerden ileri sıçrıyorsun,1-2 tanede formalite ingilizce soru sorarlar TAMAM MÜLAKAT BİTTİ :) )

Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi

Denizcilik bolumunu kazandim. Mulakat olucam . Pazartesi kayit icin gidicem.
1)mulakati kayit sirasinda mi yaptirirlar ?
2)deniz adami raporu gibi bise almama gerek var midir varsa nereden nasil alinir ?
Tesekurler

sen sormadanda söyleyeyim renk körü değilsen okula kesin kayıdı her türlü yaptırırsın mülakat formalite.

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri