Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Hangi bölümde okuyor isen o bölüme direk geçiş hakkını kullanarak geçebilirisn önr güverte okuyorsan Şimdiki adı ile Deniz ulaştırma ve işletme bölümüne direk geçiş yapabilirsin ama Gemi makinaları istiyorsan alandışı olduğu için öss de aldığın puan ile gireceksin birde Oturduğun yer neresi bilmiyorum ama Atıyorum istanbulda okuyorsun öss de direk geçiş yapıcaksın Güverte bölümüne Kocaelini yazdın mesela İlk önce okul Kocaeli çevresinden terci edenleri alır puanı tutan varsa sonra Diğer illerden alır Buda aklında bulunsun.
Trabzonda 2 senelik güverte bölümü var orayı yazabilirsin kesin diye birşey yoktur diploma puanın yüksek ise girme olasılığında yüksektir + sana yakın okulları yazarsan daha yüksektir girme olasılığın
trabzona yakın olsun diyorsan fatsa myo var rahatlıkla girersin diye tahmin ediyorum...
ÖSYM nin kuralıdır bu ilk kendi yerinden sonra yakın çevrelerden alır yer kalırsa tabii ++ Yalovada var orayı tavsiye ederim gerçekten çok güzel okul Karamürselde hocalar biraz kelek fire vere vere 4 yılda bitirirsin çalışırsan tabii sorun olmaz ama Yalovada gerçekten imkanlarda gayet yeterli orayıda yazmayı unutma
Yalovayı tavisye ederim eğer maddi durumun iyi ise 2 öğretimi yaz ama değil ise kesinlikle yazma 400lira harç parası vericeksin yani yılda 800 lira bunuda göz önünde bulundur.
Şeçim senin bende Kocaelinde oturuyorum bu sene 2 senem Karamürsel MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme yazıcam İÖ Allahın izni ile bakalım 3 gün sonra ÖSS var sınava girelim puanlar elime gelsin o zaman bii...