Denizcilik MYO İçin Sorularım Var

ne3dy0u

Küpeşteci
Denizci
Merhaba,
Sizlere 1 Kaç Sorum Olacak...
Ben Düz Lise Son Sınıf Öğrencisiyim ve YGS'ye girdim Sınavdan 220 Puan Aldım+50 Puan Okuldan Gelecek Toplamda 270 Puan Yapıyor Bu Puanla Denizcilik Meslek Yüksek Okullarından Her Hangi Birine Girebilirmiyim?
Denizci Olmak Çok İstiyorum
Şartları Nedir Acaba?Yakında Tercih Yapıcağız...
2.Öğretim Varmı?
Lütfen Kısa Zamanda Sorumu Yanıtlarsanız Çok Sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler
İyi Günler

sayısal puan türüyle öğrenci alır. ama şimdi yeni sistem olduğu için kaç puanla alırlar bilemem. zannedersem sen o puanla yerleşebilirsin.
şartları nedir derken, vücudunda bi eksiklik olmasın.. tam teşekküllü doktor heyeti raporu getireceksin okula çünkü... o heyetten geçebilirsen, sağlıklıysan yani, başka şartı yok..

sayısal puan türüyle öğrenci alır. ama şimdi yeni sistem olduğu için kaç puanla alırlar bilemem. zannedersem sen o puanla yerleşebilirsin.
şartları nedir derken, vücudunda bi eksiklik olmasın.. tam teşekküllü doktor heyeti raporu getireceksin okula çünkü... o heyetten geçebilirsen, sağlıklıysan yani, başka şartı yok..

Dün İstanbul Teknik Universitesini Aradım Eşit Ağırlık Puan Türüyle Öğrenci Alınıyormuş.Denizcilik ve Liman İşletmeciliği İçin...
Boy ve Kıloda Sorun Oluyormus Boyum 1.84 Kılom 99 84 Kilo Olmam Gerekiyormuş.Kilo Şartı Varmı Yani Kafam Çok Karışık Yardım Ederseniz Sevinirim...

Geri