Denizcilik Okullarında Boy Sınırı var mı ?

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

yasinkptn

Küpeşteci
Denizci
Merhabalar,uzakyol kaptanı olmak için boy sınırı var mı ? Ben 1.50 boyundayım ve ygs-lys sınavlarına girdim Kocaeli Üniversitesi Deniz ulaştırma ve işletme bölümüne rahat girebiliyorum.Üniversiteye girebilir miyim boy sorun olur mu ? fiziki olarakda düzgün bir fiziğe sahibim ve halter ile body sporlarıyla ilgilendim uzun süre.İç hastalıklar vs göz,eller herşey çok iyi şükürler olsun. Sizce bir problem olur mu ?

Bir sorum daha olacaktı peki mülakatlar nasıl oluyor mesela hastaneden gemi adamı olur sağlık raporu almamız yeterli olur mu ?

şuana kadar kocaelinn mülakat yaptığını duymadım görsel bakıolar sağlık raporuna bakıp alıyorlar.fakat bu yıllarda yoğun tercih var denizcilik bölümlerine seçebilirler diye düşünüyorum.

boy sıkıntısı yaşanmamaktadır. Ben itü df mezunu biri olarak bizim donemde 1.50 den daha kısa bir bayan arkadaşımız vardı.

bunların önemi yok sen okullarda ne tip adamların okuduğunu görsen şaşarsın şişe dibi gözlük,göbek yarım metre önden gidiyor bardak kadar boyu olanlar.saymakla bitmez.hayırlısı olsun.başarılar dilerim.

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri