Tarihler arası sıkıntılar kontratlardan kaynaklanıyor yoksa daha once birşeyler yazmak isterdim.
Başıma gelen sürüyle olay var ve burda yumuşatılarak yazılması bile uygun değil,ben gene de denemeye çalışayım.
X firması X gemisinde X kaptanın homoseksuel oluşu nedeniyle,X gemiciyle hoş vakitler geçirdiği ve bu ilişkiden önce adı anılan X gemiciyi marizlemem sebebiyle (stajyerim o zamanlar) X kaptan 6 aylık 2.staj evremi zindana çevirmiştir.bende kendisini staj sonunda Antalya limanında bir güzel dövmüşümdür.
Ve bir X firması Bir X gemisi daha Bir 3.Kaptan gemide eşiyle beraber köprüüstü fantezisi yapınca,(Süvari bey tarafından beraber şahit olayım diye alesta çekilmesi söz konusu)iskenderun limanında deport oluşları ve 3.kaptan vardiyalarının bana ilhakı...
Bununla başlayıp devam eden süreçte yüzlercesi geldi geçti ve bu karaktersiz zümre beni denizden soğuttu.10 yıl ara verdim 2 sene önce mali baskılara boyun eğip tekrar çıktım.Baktım ki çok fazlabir şey değişmemiş böyle extreme şeyler olmasa da buna benzer şeyler kumpaslar dedikodular halan daha yaşanmakta.
Kaptan olabilmek için çok geniş bir sabır eşiğine sahip olabilmek gerekiyor.Eğer sabredip olabilirsem ne kadar dedikoducu kumpasçı adam varsa kendi gemimden temizleyeceğimin garantisini veriyorum.