DENİZDE GÜVENLİK 2011

cptn_serhat

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar her ders konusunda yorumlar ve sorular sunuluyor ama denizde güvenlik konusunda bişey bulamıyorum eğer yeni giren arakadaşlar varsa sınava sorular konusunda paylaşımda bulunurlaesa çok minnettar kalcam şimdiden teşekkürler:)

mail adresini yazarsan sana deniizde güvenlik kitabını gönderebilirim.ama bu sitede yayınlamaman sartıyla ,çünkü bu sitedeki içeriklerden faydalanman için paralıu gold üye olman gerekiyor.başkalarının buraya gönderdiği dosyaları bile paylaşamıyorsun.bu sitenin yöneticilieride nedense her turlu bılgı paylasımını kapalı tutmuslar sıtede.

Evet ne yazıktır ki sektörümüzdeki paylaşımcı ruhu sitemizde göremedik,
Paylaştığımız her dosya ve dökümanı uğraşıp buraya yükledik, 4 senedir de paylaşıma açıktı.
Ancak bu uzun süreç boyunca birkaç katılımcı kişi ve biz hariç platforma destek veren olmamış.

Buna istinaden paylaşım yapmamayı seçenler için, siteyi desteklemeleri amacıyla GOLD sistemi oluşturulmuştur.

Örneğin size bakıyorum Ekim 2007'den bu yana üyemizsiniz ve tek yazdığınız mesaj bu olmuş.

Bu çok kötü bir durum, Katılım sağlayan kişiler ya emeğini alır yada bir ilki başlatmanın gururunu yaşar.

Ama katılımcı olarak örnek olamadığımız çok açık, Sitemizin katılımcı kişilerinin görüşleriyle GOLD sisteminin oluşturulduğunu bilmenizi isterim.

Son olarak belirteyim, Bu sistem sadece sitenin hayatta kalmasını karşılayacak şekilde ücretlendirme almaktadır.

arkadaşalr sorun değil öle böle geçtim sınavı ALLAHA ŞÜKÜR yinede yardımları dokunan bütün arkadaşlara ve sitemize şükranlarımı borç biliyorum selamlar:))

ARKADAŞLAR HEPİMİZ AYNI GEMİNİN YOLCULARIYIZ PAYLAŞMAKTAN KAÇINMAYIN 1 SORU DA BİR SORUDUR 1 SORU YÜZÜNDEN KALAN ARKADAŞLARIM ÇOK SINAVLARDA NE OLUR BİRAZ DAHA YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA İÇİNDE BULUNALIM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMLAR İÇİN PRUVANIZ NETA DENİZLERİNİZ SAKİN OLSUN...

adamı eleştiriyorsun paylaşım yapmıyor dıyorsun ki emek harcayıp boyle bır sıte yapılmıs burada bulusmamız saglanıyor ulkenın farklı yerlerınden emege saygı gosterelım usenmek yerıne elımıze neler gecıyor yada meslege daır neler ogrendık ıse guncel olarak paylaşalım hepımızın menfaatıne ki ben seyır dersınden burada paylaşılan sorular sayesınde geçtım allah razı olsun yardımı olan herkesten

Geri