Deval Transport Denizcilik Ve Tic. Ltd. Şti.

SeaSenator

Küpeşteci
Denizci
FİRMA------ Deval Transport Denizcilik ve Tic. Ltd. Şti.
TELEFON--- 0216 349 7734
FAKS------- 0216 349 8406
İLGİLİ------ Gökhan Sakız
ADRES----- Egitim Mah. Poyraz Sok. Sadıkoglu-1 İş Mer. Kat 2 No:60/61 Hasanpaşa - Kadıköy - İstanbul

---GEMİ------------- TİP--- BAYRAK-- DWT-- GRT---- KW

M/V Haydar Deval-------- Kuru yük--- TC-- 6388-- 4446-- 4842

M/V Mert Deval----------- Kuru yük--- TC-- 6420-- 4804--- 4470

M/V Alican Deval--------- Kuru yük--- TC--- 6388-- 4638-- 4476

M/V Kaptan Naci Deval-- Kuru yük--- TC ---1161--- 566--- 410

Şirket bu arkadaşlar.yakın zamanda çalışmış veya bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse memnun oılurum.Selametle

ben bu şirkette 8 ay stajımı yaptım kesınlıkle paranız kalmaz dıye dusunuyorum,kumanyasıda ıdare eder gemılerı naklıyattan cıkma gemıler hatta gemılerınde 5 yıldan daha fazla calısan personel var.selametle..

bende 8 aydır bu şirketteyim paranız kesinliklen kalmaz ve zamanında ödenir ve bizim aşçı tam 10 yıldır bu şirketteymiş.

altunizade de faaliyet gösteren deval denizcilik hakkında bilgisi olan warmı?
(maaşların zamanında ödenmesi ve zabit maaş miktarı hakkında?) herkese tşk

arkadaşlar ben daha 2 ay önce Alican Deval Gemisinde Stajer Olarak Görev Yapıyordum.. Ukrayna Dönüşü Zeyportta Kumanya Almadılar ki yeter diye. Fakat Mısırda 1 hafta Alargada Bekledik ve Kumanyamız 3. günde bitmişti.. Yanımıza M/V M İZMİR adlı gemi demirledi. yasak olmasına rağmen resque boat'ı indirdik ve o gemiye gidip un aldık. aşçımız ekmek yaptı 4 gün boyunca ekmekz eytin peynir yedik. şirketten ayrıldım şuan bile hayla paramı almış değilim.. Gerisini siz düşünün artık..

Geri