Dokuz Eylül DUİM (ing)

tigin59

Küpeşteci
Denizci
iyi bayramlar kardeşlerim,abilerim dokuz eylülün sitesinde mülakatlarla ilgili bir duyuru şuanda yok.birde forumda mülakatta kilonun mühim olmadıgı söyleniyor.bende ilk ağızdan duymak istiyorum varmı deü duimli forumda?

slm kardeş bende dokuz eylül duimi kazandım . açıkcası bende mülakatlardan çok korkuyodum ama üniverteden bir arkadaştan mülakattan çok sağlık raporunun önemli olduğunu öğrendim.

biraz önce okulu aradım önkayıtta gemi adamı olur raporunu getirin dediler bilginize.ama ben gerekli olan tüm evrakları bilmiyorum

selamlar bu üniversitede eğitim dili ingilizce diyor tam olarak ne demek istiyor ? Tüm dersler ingilizce olarak mı veriliyor ? Bunu bi açıklayabilir misinizi ? yardım için şimdiden teşekkürler

iyi bayramlar kardeşlerim,abilerim dokuz eylülün sitesinde mülakatlarla ilgili bir duyuru şuanda yok.birde forumda mülakatta kilonun mühim olmadıgı söyleniyor.bende ilk ağızdan duymak istiyorum varmı deü duimli forumda?

gemi adamı olur raporunu aldıysan mülakatlar sadece formalitedir stress yapılcak bi konu deildir fzla ciddiye almayın zaten mülakatlarda boy kilolarınızı falan üst sınıflarınız olcucek soylersiniz abi benim kilomu su kadar yazarmısınız diye sıkıntı olmaz anlıcanız

Geri