Dövme Okul Girişinde Engel Teşkil eder mi?

docileboy

Küpeşteci
Denizci
Hastalık ve vucüt olarak hiç bir sıkıntım olmayacağını düşünüyorum ancak sok kolumda dövmem var mülakatları geçebilirmym?

arkadaş askeri okula gitmeyeceksin,hangi okul olursa olsun sıkıntı olmaz...reklamda yapmayın hepsinin standartı ortalama aynıdır..!

Merhabalar deniz ulaştırma işletme mühendisliği yazmak istiyorum ancak kollarımda dövme var bazı üniversitelerin yönetmeliklerinde dövmenin yasak olduğu alınmadığı yazıyor mülakatta sıkıntı oluyor bu konu hakkında görüşleriniz nedir

Gireceğiniz okulun yönetmeliğini internetten inceleyin, böyle bir husus olup olmadığını kontrol edin.
Günümüzde böyle bir yasak olacağını düşünmüyorum.

Gireceğiniz okulun yönetmeliğini internetten inceleyin, böyle bir husus olup olmadığını kontrol edin.
Günümüzde böyle bir yasak olacağını düşünmüyorum.

Abi merhaba, 1 sene mezuna kaldıktan sonra seneye bir daha sınava gireceğim. Hayalim İTÜ'de uzakyol kaptanlık. Sol kolumda elimden dirseğime kadar dövme var. Üniforma giysem bile elimdeki gözükecek. KTÜ yönetmeliğinde gözüken dövme kabul edilmediği yazıyor ancak 2 gündür araştırıyorum ve diğer okulların yönetmeliğinde bu konu hakkında bir şey bulamadım.
İTÜ ve DEÜ'nde dövmelerim sorun olur mu, mülakatları geçip okula alınır mıyım? Cevaplarsan sevinirim.

Geri