Draft Survey Kursunu Nerde Veriliyor ?

sailor2019ist

Küpeşteci
Denizci
Merhaba arkadaslar Draft Survey kursunun nerde verildigini sormak istiyorum.Internette yok denicek kadar az bilgi var veya guncel degil.Sadece SGS Turkiyede kurs programi var fakat onlarda yurt disi baglantili olduklari icin ana merkez o yaziyi yazdi bu konu hakkinda pek bir bilgimiz yok dediler.Mardas en son 2006 yilinda bir kurs vermis hepsi bu.Sizlerin bu konu hakkinda bilginiz var ise paylasirsaniz sevinirim tesekkurler....

öncelikle gemide ne görev yaptığını sormak istiyorum ?
ve sonra şöyle anlatayım anladığım kadarıyla gemide çalışmıyorsun çalışsaydın böyle bir soru sormazdın diye düşünüyorum draft surveyin ana formüllerini yapılış şeklini öğrenir gemidede bunu pekişdirirsin yapa yapa draft surveyi öğrenirsin , size neden lazım eğer ihtiyacınız varsa ben öğretirim size ama sadece formüllerini öğretilebilir bunu pekiştirmek yanlış yapma oranını düşürme gemide yapılan draft surveylerle olur diye düşünüyorum saygılar...

sanırım arkadaşa birileri bu işi ballandıra ballandıra anlatmış. Draft Survey için üniversitelerde ders olarak anlatılsa da, türda arkadaşımıza katılıyorum. Formulleri öğrenmen kolay gibidir.

"anladığım kadarıyla gemide çalışmıyorsun çalışsaydın böyle bir soru sormazdın diye düşünüyorum"

Ama gecenin 3 ünde sıcak yatağından kalkıp, samsun da, Şubat ayının bilmem kaçında, - bi milyon dereced,e bi elinde fener şeytan çarmıından aşağı inip, dalga yüksekliği 58 cm olsun gürürüm bu hevesi :)

Geri