Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Çok alakasız bölümler arasında kalmışsın. Paramedik zor ve yorucu meslek insan hayatı söz konusu sadece seven katlanabilir bu bölüme. Zaten öyle çok yüksek bir maaşıda yok. Nöbetleri de klasik devlet memuru gibi sadece 24 saatlik nöbetlerde devam ediyor. Atanma için okumuşa benziyorsun. O zaman duim okuyabilirsin ama Duimde de dar boğaz olacak gibi Vanda bile açıldı artık. %100 iş bulmak istiyorum dersen Gmim oku. İkisinde de maaşlar karadan çok daha iyi.
Evet atanmak için okuyorum. Lakin zorlaştı atamalar. Birde atandıktan sonra vereceğin emeğe alacağın maaş değmiyor. Sağlıkçı olan bilir anca. Asker polis okulları yada DUİM düşünüyorum bakalım hangisi olursa.
Bende sağlıkçıyım hocam bu meslek için kendimi çok feda ettim ama devlet doktor dışındaki sağlıkçılara köle gibi bakıyor. Ondan dolayı bıraktım. İTÜ Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri okuyacağım.
A.T.T`yim mesleğimi de çok isteyerek yapıyordum. Stajda yaptığım 112 istasyonlarından teşekkür kağıtları evde hala. Şuan özelde çalışıyorum 2.000 TL maaşa ölümüne çalıştırıyorlar. Asker okullarında mülakatta kaldım yoksa benimde hayalim asker olmaktı. Polisliği hiç denemedim ama şimdi herkes polis oluyor.