Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Limanı aradığımda gasm dan sınav basarı begesının geleceğını soyledıler bana..Ben gecen hafta sınavları tamamladım,sınavı geçtı belgesı bu hafta lımana ulaşırmış...Ama gecen sene alan arkadaslardan 1 hafta 10 günde alan oldu.Bu sene sıstem mı değıştı tekrar?sınavları tamamladıktan sonra ehliyet için limana müracat ettin mi başarı belgenle?? Ben geçtiğimiz salı günü başvurdum, 20 gün sonra gel al dediler istanbul limandan. Cuma günü öylesine yoklamak için ankarayı aradım daha cüzdanım gitmemişti ankaraya...
İşlemleri hızlandırmak isterseniz belgelerinizi liman başvurusunu yaptıktan sonra elden kendiniz alarak ankaraya götürüp daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
Selametle.
Tesekkürler, evrakları o noktaya getirebilsem evraklarımı kargoyla göndermeyı düşünüyorum. Ankarada 1 günde bıter mı acaba?