Ehliyet Alma Süresi

sınavları tamamladıktan sonra ehliyet için limana müracat ettin mi başarı belgenle?? Ben geçtiğimiz salı günü başvurdum, 20 gün sonra gel al dediler istanbul limandan. Cuma günü öylesine yoklamak için ankarayı aradım daha cüzdanım gitmemişti ankaraya...

İşlemleri hızlandırmak isterseniz belgelerinizi liman başvurusunu yaptıktan sonra elden kendiniz alarak ankaraya götürüp daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

Selametle.

sınavları tamamladıktan sonra ehliyet için limana müracat ettin mi başarı belgenle?? Ben geçtiğimiz salı günü başvurdum, 20 gün sonra gel al dediler istanbul limandan. Cuma günü öylesine yoklamak için ankarayı aradım daha cüzdanım gitmemişti ankaraya...
Limanı aradığımda gasm dan sınav basarı begesının geleceğını soyledıler bana..Ben gecen hafta sınavları tamamladım,sınavı geçtı belgesı bu hafta lımana ulaşırmış...Ama gecen sene alan arkadaslardan 1 hafta 10 günde alan oldu.Bu sene sıstem mı değıştı tekrar?

Tesekkürler, evrakları o noktaya getirebilsem evraklarımı kargoyla göndermeyı düşünüyorum. Ankarada 1 günde bıter mı acaba?

Evraklarını kargoyla gönderirsen hangi departmana yollaman gerektiğini iyi araştırmalısın ayrıca işlemin hızlanmasına fazla bir etki etmez ankaradan limana aynı şekil kargoya vermezler normal postaya verirler 10 gün haybeden beklersin.

ARKADAŞLAR SINAVI GEÇTİKDEN SONRA BAŞARI BELGESİ BAĞLI OLDUĞUMUZ LİMANAMI YOKSA ANKARAYAMI GİDİYOR ? 20 AĞUSTOSDA BENİM SINAVDA BİTTİ HALEN BEKLEMEKTEYİM NE YAPMAM GEREKLİ ? TEŞEKKÜRLER.

Başarı belgeleriniz , sizin bağlı olduğunuz limana gönderilir. Önce telefonla arayıp,limanınıza sorun başarı belgenizin gelip gelmediğini... Geldikten sonra liman başkanlığınıza gidin,onlar size nasıl müracat edeceğinizi anlatacaklardır...

ankaraya faks yolu ile gönderiliyor diye biliyorum...ağustosun 20 sinde verdiğim dosyam 4 eylülde ankaradan onaylandı yarın 20.gün henüz limanda hazırlanmadı liman cüzdanım. ortalama 20 25 gün sürüyor

Geri