Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
hayır 9 eylüldeki de fakülte.9 Eylül Yüksekokul sınıfındadır.
[B][B]DENİZCİLİK FAKÜLTESİ[/B]
[B]ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI[/B][/B]
[CENTER](Üniversitemiz Senatosunun 08.09.2009 tarihli kararı ile değişen)[/CENTER]
[B]Amaç ve Kapsam[/B]
[B]Madde 1-[/B] Bu Uygulama Esaslarının amacı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 4 üncü ve 5 inci maddelerinde belirtilen amaç ve ana ilkeler doğrultusunda Dokuz Eylül Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Çerçeve Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunda eğitim ve öğretimin tabi olacağı esasları belirlemektir.
Bu Uygulama Esasları Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunda lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilere uygulanır.
Verdiğim linki iyi incelersen Müsteşarlık tarafından yetki verilenin ,
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU
olduğunu kendin de göreceksin.
Ayrıca Okulun kendi sitesinde de göreceğin gibi Lisans düzeyinde Yüksekokul olarak tanımlandığını da anlayacaksın;
İlgili Maddeler
Kod:[B][B]DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI[/B][/B] [CENTER](Üniversitemiz Senatosunun 08.09.2009 tarihli kararı ile değişen)[/CENTER] [B]Amaç ve Kapsam[/B] [B]Madde 1-[/B] Bu Uygulama Esaslarının amacı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 4 üncü ve 5 inci maddelerinde belirtilen amaç ve ana ilkeler doğrultusunda Dokuz Eylül Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Çerçeve Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunda eğitim ve öğretimin tabi olacağı esasları belirlemektir. Bu Uygulama Esasları Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunda lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilere uygulanır.
sanırım verdiğiniz denizcilik.gov.tr adresindeki eski. 23.06.2009'da düzenlenmiş en son. 31.Ekim.2009 tarihinde yüksekokul fakülteye dönüştü.
Çok yanlış ..
Bildiğin gibi TÜDEV de Piri Reis olarak değişti ve kaynakta arayıp bakarsan
PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
karşısında yetki tarihi olarak 22/04/2010-13671 olduğunu göreceksin.
yani bilinen en son güncelleme 22.04.2010 , ve fakülte kurulduktan sonraki bir tarih bu.