Ehliyet Veren MYO

isik-17

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar amacım güverte okumak. 4 yıllık isterim ama SAY-2 ile öğrenci alıyor ben ise EA'cıyım bunun için SAY-1den 2 yıllık tercih yapacağım. Ondan sonra sınavlarla uzakyol ehliyet almayı düşünüyorum. 2 yıllık güverte okuyabileceğim ve ehliyet veren hangi okullar var yardımcı olurmusunuz. Mümkünse puanlarınıda yazarsanız sevinirim.

Bir de 2 yıllık bitirince 3000 grtyi aşan gemilerde çalışamıyoruz peki bu sınırın altındaki gemilerede vardiya zabiti olarak mı çıkıyoruz ve kaçıncı sınıf vardiya zabiti oluyoruz ?

Teşekkürler

arkadaşım kolay gelsin vardiya zabiti ağliyeti alabileceğin 2 yıllık üniversiteler kocaeli üniversitesi karamürsel denizcilik okulu,yalova üniversitesi güverte bölümüdür.alacağın vardiya zabiti eğliyeti 3000 grt 3.kaptanlık yapıyor 3000 grt yukarı 4.kaptan olarak görev yapabilirsin

arkadaşım kolay gelsin vardiya zabiti ağliyeti alabileceğin 2 yıllık üniversiteler kocaeli üniversitesi karamürsel denizcilik okulu,yalova üniversitesi güverte bölümüdür.alacağın vardiya zabiti eğliyeti 3000 grt 3.kaptanlık yapıyor 3000 grt yukarı 4.kaptan olarak görev yapabilirsin

Teşekkür ederim. O kadar myo var 2 tanesi mi ehliyet verebiliyor hnk

4. kaptan olarak çıktığımızda gemiyi sürmek için devr alıyormuyuz ? Hani şu saatlerde 1. kaptan , şu saatte 2. kaptan gibi ?

başka myo var mı bilemiyorum internetten öğrenebilirsin.''4.kaptan olarak çıktığımızda sürmek için gemiyi devr alıyormuyuz'' sorunu anlayamadım.genelde 4.kaptan 8-12 tutar.senin eğliyetin neyi gerektiriyorsa o gemiye çıkar görevini yaparsın.bazı gemilerde 4.kaptan olmayabilir bu durumda 8-12 vardiyayı kaptan tutar.

ben mersin denizve ticaret m.y.o mezunuyum sımdı stajımı yapıyorum burasıda ehlıyet verıyo bılgınıze

ben mersin denizve ticaret m.y.o mezunuyum sımdı stajımı yapıyorum burasıda ehlıyet verıyo bılgınıze

Teşekkürler. Bölümün sitesine girince çıkan resim okula aitse güzel bir okul olmuş.
Kaç senesinde mezun oldunuz ve mezun olduğunuz senenin puanı nedir biliyormusunuz ?

Ayrıca sitede mezun olanlar yazılmış. Deniz ulaştırma ve işletme 2009 mezunlarına bakınca 5 kişi görünüyor neden bu kadar az yoksa diğer mezunlar yazılmamışmı ?
Okulda eğitim kalitesi nasıl ?

Geri