Ehliyet Vermeye Yetkili Tüm Eğitim Kurumları

Kaptan Sakin TÜRK

Kıdemli
Site Yetkilisi
Dekan
Denizcilik Müsteşarlığı Tarafından Denetimi Tamamlanmış,
ve Ehliyet Vermeye Yetkili Tüm Denizcilik Eğitim Kurum ve Kuruluşları

* YÖK'E Bağlı Denizcilik Eğitimi Vermeye Yetkili Kurum ve Kuruluşlar,
* MEB'E Bağlı Denizcilik Eğitimi Vermeye Yetkili Kurum ve Kuruluşlar,
* Özel Denizcilik Eğitimi Vermeye Yetkili Kurum ve Kuruluşların,

Tam listesi

Dökümanı Word Belgesi Formatında İndirmek İçin:

DownLoad

biz de en azından bu verdiğiniz bilgiler sonucunda hangi kurs argo tabirle çakmadır? ya da hangi kursa gidilir? sorularının cevabını almış oluyoruz. Teşekkürler sağolun.

sürmene deniz bilimleri fakultesi balıkcılık tek. muh. bölümü için seçmeli derslerini denizcilik opsiyonu ustune alan ögrencılere 3000 groston kaptanlık verilecegi söyleniyor acaba bu ne kadar doğru bir bilgi?

Henüz müsteşarlıkca böyle bir bilgi açıklanmış değil,
Yürürlükteki Eğitim izinlerinde aşağıdaki hükümler KTÜ-Balıkçılık Teknolojisi için geçerli.

PHP:
-Yönetmeliğin yürürlük tarihi olan 14.6.2002 tarihinden önce kayıt olan ve mezun olanların  Yönetmeliğin 18.maddesi
gereğince Kıyı Kaptanlığının intibakı olan Sınırlı Kaptan yeterliğini sınavla alabilecekleri,
  - 14.6.2002 tarihinden sonra kayıt yaptıran öğrencilerin eğitimleri sonunda Gemiadamları Yönetmeliğinin  (b-1) bendi 
gereğince, en çok dört ayı liman seferi olmak üzere toplam on iki ay deniz eğitimini, Eğitim ve Sınav Yönergesinin 53 
ncü maddesi gereğince, onaylanmış bir staj defterine uygun olarak gemide tamamladıklarını belgelemeleri halinde, Sınırlı 
Vardiya Zabiti yeterlik belgesi sınavına girmeleri,
  -Gemiadamları Yönetmeliğin 19.maddesinde yer alan Deniz Güvelik Eğitim belgelerinin mezunlar adına kursa 
katılmasızın verilmesi.

Ozaman gazete ilanı ile gemi adamı yetiştirdiğini belirten firmalar çakma. Oralara gidilmeyeceği hakkında insanları uyarırsanız iyi olur bu şekilde denizciliğe meraklı olup dolandırıcıların eline düşmeye meyilli bir sürü insan var çünkü

İlk kez bu gemi adamı işine gireceğim. kursların bölümleri de var mı. ben lisans mezunuyum. işletme bölümünü bitirdim. nasıl ne şekilde hangi alanda bu cüzdanı alacağımı bilmiyorum.

Girne amerikan universitesi de uzakyol vardiya zabitligi ehliyeti veriyor ben Bu sene baslayacagim 1 Sene hazirlik 4 sene lisans guverte % 75 burslu

Geri