Ek Sınav 11 Mayıs 2013 - Yeni GOC Sınavı var

• Konuyu açan Konuyu açan adaly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

adaly

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar iyi günler.. Sistemdeki yoğunluklardan dolayı 11 Mayısa Goc Sınavı Koydular.. Son Başvuru Tarihi 26 Nisan Bilginiz Olsun..

Başvuru Tarihleri: 08/04/2013-26/04/2013

Sınav Yeri : İTÜ Denizcilik Fakültesi

Yazılı Sınav Tarihi: 11/05/2013 Cumartesi Saat : 10:00

Uygulama Sınavları: 18-19/05/2013 Cumartesi-Pazar

Bende şuan ekol denizcilikte sertifika yeniliyorum.. ekol denizciliğin müdür yardımcısı Vurgun Kaptan uzun zamandır ek sınav konulması ile ilgileniyodu müjdeli haberi o verdi bugün.. bütün kursiyerlere haber veriyolar burda

Çok iyi bi haber gerçekten. Sınav için Haziranın sonuna kadar beklemek zorundaydık. Bu iyi oldu bilgi için teşekkür ederim.

Aklıma takılan şimdi 19 mayıs uygula sınavı tarihi verilmiş fakat milli tatil olduğu için 18 inde herkezi bitirmeye çalışacaklar kesin. Yine aceleye getirirler. Bildiğimizi de unuttururlar kesin.

başvuruyu nereye yapıyoruz parayı nereye yatırıcaz ?

Başuvuruyu Bağlı Olduğun Sicil Limanına Yapıyorsun... Ücretide Aşağıdaki Gibi

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MERKEZ SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN T.C. ZIRAAT BANKASI ANKARA -EMEK ŞUBESI 44869970-5001 NOLU HESAP

PTT'ye giderek gemi adamları sınavları için para yatıracağını söylersen sana standart bir form verirler. O formun üzerinde zaten yukarıdaki hesap numarası da yazılıdır.

Daha sonra görevli memura özellikle belirterek dekontun üzerine "TELSİZ OPERATÖR SINAVLARI HARCI" veya "GMDSS SINAV HARCI" gibi bir açıklama yazdırman lazım.

Bu bahsettiğim havale bankalardan da yapılabiliyor fakat 30 TL bir havale ücreti alıyorlar. Bu havale ücreti PTT'de 7.5 TL. O yüzden boşuna fazla para vermeyip PTT'den yatırmakta fayda var.

Şimdiden başarılar.

walla Allah razı olsun sizden yha...bu bilgi paylaşımını yapmasaydınız belkide hiç bi duyum alamıcaktık....Benim ve bir çok kişi için bulunmaz bi nimet bu ek sınav....

Hepimizden Allah Razı Olsun ve Yardımcımız Olsun.. Tekrardan Bende Dahil Olmak Üzere Sınava Girecek Arkadaşlara Başarılar Diliyorum...

liman başkanlığı boyle bir şey yok diyor mayıs 20 de haziransınavını basvuruları var bole planlanaan bir sınav yok dediler hanginize inanalım

Merhabalar sadece roc uygulama sınavına girmek için nasıl bir başvuru yolu izlemek gerekiyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

arkadaşlar diyelimki goc yazılıdan gectık uygulama sınavına girmedik tekrar girebiliomuyuz daha sonradan uygulamaya ve hemen sonrakı sınavdamı yoksa istedgmiz bı sınav döneminde mi

İstedigin zaman girersin kardeşim ben mesela gecen Eylül de girmiştim Şubat'ta gemide oldugum için giremedim simdi Mayıs'ta giriyorum.

Geri