En Iyi Meslek Yüksek Okulu

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

suqursuz

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar 2012 2013 yılları arasında MYO tercihi yapıcam ( 2 yıllık) Okul birincisi çıkışlıyım Tercih yaparken bana nasıl bir artı getirir, Sizce en iyi denizcilik meslek yüksek okulu hangisidir ? Yardımlarınız için teşekkrler.

kardeşim 3000 grt sınırın var zaten nıye gıdıceksın myo ya bosuna 2 senenı zıyan etme uzakyola geçmeye bak , gereklı bılgılerı kapmışın birinci olduğuna göre.. Güverteciysen al GOc belgenı makınacıysanda al gereklı belgelerini git stajını hallet.. Yınede gidicem dıyosan eger karamursel yada galatasaray derim..

kesinlikle haklısınız aslında makul olan çözüm şuanda stajımı yapıp ehliyeti aldıktan sonra 3 yıl gemilerde çalışarak uzakyol ehliyetini almak ama bu şekilde devam edersem hep lise mezunu olarak kalıcam ne kadar okul 1.side olsak işte ygs ve lys sınavında istediğimiz sonucu alamıyoruz.Matematik,fizik-geometri-Kimya bilgilerimiz hiç yoktu.2+2 yapmayı planlıyorum dgs ile çok zor bir ihtimal ama yinede şansımı deniycem.Galatasaray üniversitesi ikinci öğretim ve puanı biraz az yalova şuandaki en yüksek olan okul sonuçta 4 yıl boyunca çalıştık diploma notum 90 girebiliyosak en iyisine girelim :D itünün 2 yıllığı hala aktif eğitim veriyor mu bilgisi olan var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim....

Varna teknik üniversitesine gelmeyin sakın Bazı arkdaşlar puansız diye ve 2 yılı bitirdikten sonra dikey geçiş sınavı istemiyor diye varna teknik üniversitesine gelmek istiyorlar. Tamamiyle para tuzağı Eğitim ''0'' Sertifikaları parayla veriyolar Liman cüzdanı vermiyorlar Ehliyet alamıyorsun Okuldan da mezun etmiyorlar sürekli Sınav çıkarıyorlar mezun olmak içinde varna hükümetinin devlet sınavından geçmen gerekiyor TEZ yok . Staj yapamıyorsun hiçbir şirket bizi tanımıyor Buraya geldiğim güne lanet olsun... Galatasaray Üniversitesi Dünyanın en iyi Meslek yüksek okuludur.

son goc uygulamada ön sıramdaki kız arkadasla soru kagıtlarını beklerken sohbet fırsatımız olmustu ıtu 2 yıllıktan mezunum demıstı devam edıyo sanırım. En çok sertıfıka veren Yalova dıye bılıyorum Gs'nin de kendı ıcınde birçok artısı vardır sonucta tam bilmemek kaydıyla

en çok sertifika derken konuyu biraz açarmısınız pazartesi tercih yapıcam ona göre yazayım :D

20ye yakın sertıfıkası var tankerler rorolar dahil hepsini bilmiyorum kardeşim okulun sitesinden araştır daha sağlıklı olur

bende denizcilik lisesi mezunuyum aslında myo gitmeden belgeleri alıp çalışmakta mantıklı ama hiç yoktan üniversite muzunu demek için gitmek lazım çevreden hocalarımdan dönütlerde o yönde

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri