Ersagun Denizcilik - Şirket Yorumları

Angelus

Denizci
Denizci
Ben konuyu fazla uzatmadan sonucu gıtmeyi severeim tek söyliyceğim sey bu şirketin adını duydugunuz zaman uzak kaçın burdan butun denizci arkadaslarımı kardeslerimi uyarıyorum cok dikkat edin.ben bu sirkette 4 ay calıstım maasları gecıkmeli aldım son maaşım ise 6 ay oldu hala yatıcak insan bu kadar yuzsuz olur ben anlamıyorum.biz mi cok iyi nıyetliyiz yoksa bu dunyanın hakkaten çivisimi cıktı iş verenler para vermeden calıstırmanın peşinde onun bunun emegini sömürmenın pesinde burda çalısanın hakkını verenlere lafım yok oyle fırmalar da varkı dununden once yatırıyor ve ınsana deger verıyor ama bu yazdıgım sırkete cok dıkkat uzak durun!!

Cevap

Ben bu firmada gorev yaptım paramda kalmadı, eger senin paran kalmıssa buyuk ihtimal sorunlu ayrılmıssındır, yoksa armatörlerini de tanırım seker gibi insanlardır. Bu ekonomik kriz insallah biterde her sey eskisi gibi olur. Cunku Ersagun Denizcilik bu suclamaları hak etmiyor.

çarkcıbaşı olarak çalışan bir arkadaşında yüklü miktarda parası kaldı ersagun denizcilikte mahkemesi hala devam ediyor.
slmlr.

arkadaşlar kesinlikle gitmeyin bu şirkete.şirketin AYKO 2 gemisinde çalıştım daha önce.aylarca parça parça yatan maaşlar ve içerde kalan paramızı alabilmek için ITF' gitmek durumunda kaldık...

selametle...

ersagun denizcilikte bende 12 ay çalıştım ayko 2 gemisindeyken maaş tam yatardı çıktiktan sonra kalan maaşta 1000 tl yattı kalan 1600 tl kalmış gemi arzaları dan dolayı kalan maaşımı 5 aydır vermiyorlar ödeyemiyorlar arıyorum para yok diyorlar bu adaletmi bunu hak hukuk ve şeriat kabul edermi allah için

ERSAGUN DENİZCİLİĞE GİTMEYİN! Bana gitmememi tavsiye ettiler fakat dinlemedim. 6 ay çalıştım = ZEHİR GİBİYDİ ! ITF mi yapılmadı dersiniz, makine yatak sardığı için aden körfezinde kaldık, korsan atağı yaşadık şirketin umrunda bile değildi. Günlerce kumanya ve içme suyu olmadan aç bıraktılar, umurlarında bile değildi. BUNLARI GÖZE ALIYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ!

Ben bu firmada gorev yaptım paramda kalmadı, eger senin paran kalmıssa buyuk ihtimal sorunlu ayrılmıssındır, yoksa armatörlerini de tanırım seker gibi insanlardır. Bu ekonomik kriz insallah biterde her sey eskisi gibi olur. Cunku Ersagun Denizcilik bu suclamaları hak etmiyor.

Sen bu şirketin basın sözcüsüsümüsün ?.. yada şirketin karadaki bünyesinde çalışan birisin bunca kişinin olumsuz konuştuğu bir başlık altında yazdığın mesajla burdayım diye sırıtıyorsun. emekçinin hakkını vermeyen tepetaklak olsun inşallah..

ERSAGUN DENİZCİLİĞE GİTMEYİN! Bana gitmememi tavsiye ettiler fakat dinlemedim. 6 ay çalıştım = ZEHİR GİBİYDİ ! ITF mi yapılmadı dersiniz, makine yatak sardığı için aden körfezinde kaldık, korsan atağı yaşadık şirketin umrunda bile değildi. Günlerce kumanya ve içme suyu olmadan aç bıraktılar, umurlarında bile değildi. BUNLARI GÖZE ALIYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ!

Aden'de AYKO-1 kaldı. Günlerce gemi (10-12 gün gibi) bir kuzeye-bir güneye sürüklendi durdu.Hani inanmazsınız diye şahit olduğum olayı anlatayım dedim.Bu olaylar olurken defalarca telefonla konuştuğum firma sahibi ile aramızda geçen konuşmayı prensiplerim gereği açıklamayacağım ama,ben en son şirket olsa gidip çalışmam. O kadar söyleyeyim.

ERSAGUN DENİZCİLİK HÜSEYİN KOCABAŞ

DİKKAT DİKKAT DİKKAT bende 12ay çalıştım ayko 2 gemisinde kalan bir maaşım 15 aydır veremiyorlar yanlız alacaklı ben değilim çok alacaklı personel var orda çalışan güverteci ve yağcılara sesleniyorum paranızı almadan inmeyin gemide sakın soysuz ve yüzsüz şirketteki yetkililere güvenmeyin işleri güşleri yalan ve dolan attmak ARMATURU HÜSEYİN KOCABAŞ DPA SERKAN ASLAN allah emekçi denizcinin hakkını armatorlara bırakmasın

Sen bu şirketin basın sözcüsüsümüsün ?.. yada şirketin karadaki bünyesinde çalışan birisin bunca kişinin olumsuz konuştuğu bir başlık altında yazdığın mesajla burdayım diye sırıtıyorsun. emekçinin hakkını vermeyen tepetaklak olsun inşallah..

Gerekirse basın sözcüsü de olurum. Bir gerçek varsa onu yalan söylemeden herkese de yazarım. 2003 de stajımı yaptım 13 ay çalıştım. Paramı kuruşuna kadar zamanında beklemeden aldım. 2005 de 3.kaptan olarak seve seve tekrar katıldım gemilerine 10 ay çalıştım. Beş kuruş param kalmadı. Bunlar gerçekler ben bunları yazmak zorundayım. Sen Emrah Aydın bana ahkam kesiyorsun bunları biliyor muydun? Ekonomik kriz sayesinde iyi firmalar bile maaş ödemekte zorlanır hale geldiler. Allah sonumuzu hayır etsin Avrupa düzelmeden bu işlerinde biteceği yok yakında en fazla 5 firmaya kalacak bütün piyasa o zaman ne yapacaz bakalım.

SEN NEAPMAYA ÇALIŞIYORSUN

Gerekirse basın sözcüsü de olurum. Bir gerçek varsa onu yalan söylemeden herkese de yazarım. 2003 de stajımı yaptım 13 ay çalıştım. Paramı kuruşuna kadar zamanında beklemeden aldım. 2005 de 3.kaptan olarak seve seve tekrar katıldım gemilerine 10 ay çalıştım. Beş kuruş param kalmadı. Bunlar gerçekler ben bunları yazmak zorundayım. Sen Emrah Aydın bana ahkam kesiyorsun bunları biliyor muydun? Ekonomik kriz sayesinde iyi firmalar bile maaş ödemekte zorlanır hale geldiler. Allah sonumuzu hayır etsin Avrupa düzelmeden bu işlerinde biteceği yok yakında en fazla 5 firmaya kalacak bütün piyasa o zaman ne yapacaz bakalım.

KARDEŞİM BİLMİYORUM KİMSİN NECİSİN ARTNİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM,BURDA BUKADAR MİLLET MADUROLUP HALLERİNİ ANLATIP DİĞER ARKADAŞLAR BİZİM DURUMUMUZA DÜŞÜP MAĞDUROLMASINLAR DİYE YARDIMCIOLMAYA ÇALIŞIYORLAR SENSE BUKADAR KİŞİYE RAĞMEN ÇIKMIŞ HALA TELLALLIK YAPIYORSUN,ERKEKSEN SÖZÜNÜN ERİYSEN EMEĞİNİ YEDİĞİN FİRMAYA MADEM GİT ÇALIŞ,ŞUAN YANA-YANA ELEMAN ARIYORLAR PİYASADA GİTDE ONDAN SONRA BURAYA ÇIK,BİLMEM ANLATABİLDİMMİ!GERÇİ BUNUDA ANLADIĞINI SANMIYORUM YA....

KARDEŞİM BİLMİYORUM KİMSİN NECİSİN ARTNİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM,BURDA BUKADAR MİLLET MADUROLUP HALLERİNİ ANLATIP DİĞER ARKADAŞLAR BİZİM DURUMUMUZA DÜŞÜP MAĞDUROLMASINLAR DİYE YARDIMCIOLMAYA ÇALIŞIYORLAR SENSE BUKADAR KİŞİYE RAĞMEN ÇIKMIŞ HALA TELLALLIK YAPIYORSUN,ERKEKSEN SÖZÜNÜN ERİYSEN EMEĞİNİ YEDİĞİN FİRMAYA MADEM GİT ÇALIŞ,ŞUAN YANA-YANA ELEMAN ARIYORLAR PİYASADA GİTDE ONDAN SONRA BURAYA ÇIK,BİLMEM ANLATABİLDİMMİ!GERÇİ BUNUDA ANLADIĞINI SANMIYORUM YA....

Anlayışım gayet iyidir, merak etmeyin. Calıştığım zamanlarda paramı aldım. Stajımı yapacagim zaman hiç bir şirket yüzüme bakmazken beni gemilerine aldılar stajimi bitirdim. Ehliyetimi alınca yine kendilerinde görev yaptım. Burada anlatmak istedigimde Vefa dır. İyi günde herkes yanında olur, kötü günde kimseyi bulamazsın yanında herşey bundan ibaret.
Not.Gerekirse de gider tekrar görevimi yaparım.

sıkıysa personel mdr.nü ara

BURDAN HAVA ATMAK KOLAY VEFA KENDİNİN HOŞUNA GİDEN VEYA MENFİ ÇIKARLARI İÇİN İNSANLARA KÖTÜYOLA YÖNLENDİRMEK DEMEK DEĞİLDİR,BELKİ BURDA SUSMAK ŞİRKETE İŞE GİRİNCEDE BURADANDA BAK BEN HALA BU ŞİRKETTEYİM DİYE MAİLMATABİLİRSİN OZAMAN VEFAKARLIĞINI ANLARIM....-

Ersagun denizcilik gemisindeki personellerin dikkatine hakkınızı ve emeğinizi almadan gemiden inmeyintogozlu büyük ihtimmalle DPA Serkan aslan ola bilir büyük ihtimmaleERSAGUN DENİZCİLİK Şirket yetkililerine güvenmeyin sakınsebebini sorsanız benim 1 maaş alacağım 16 aydır veremiyorlar şirketArmatoru hüseyin kocabaşı aradım tlf ne dedi senin gibi daha 3 yıldır parasını bekleyen varyani paramizı veremiyorlar maalesefbenim gibi çok kişi alacaklı var o ersagun dnz

Geri