Eski Bir Polis

• Konuyu açan Konuyu açan byrm
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

byrm

Küpeşteci
Denizci
[/B 32 yasındayım 2 yıllık deniz ulastırma bolumu okuyorum ..
eski bir polis memuruyum 10 yıılık vazifemi doldurdum .bu mesleği yapabilir miyim ?
denizci olmak hayalimdi bu yolda ilerlemek istiyorum ?
her kesimden cevaplarınızı heyecanla bekliyor olacağım

[/B 32 yasındayım 2 yıllık deniz ulastırma bolumu okuyorum ..
eski bir polis memuruyum 10 yıılık vazifemi doldurdum .bu mesleği yapabilir miyim ?
denizci olmak hayalimdi bu yolda ilerlemek istiyorum ?
her kesimden cevaplarınızı heyecanla bekliyor olacağım

Merhabalar,

Öncelikle aynı yaştayız, ve hayalinizde ilerleme kararı aldığınız için sizi gönülden tebrik ediyorum.
Önünüzde uzun bir yol var ve en önemli,çetin kısmı da staj kısmı çünkü akranlarınız ya kaptan,başmühendis yada Birinci zabit olarak istisnalar dışında hali hazırda görev yapmaktadır. Amirlerinizin yaklaşımları da bu süreçte önemli olacaktır. Mesleği yapabilir miyim sorusuna gelince 32 yaşında cesaret isteyen bir adım atmaya karar verdiyseniz sağlık olarak herhangi bir sıkıntınız yok ise elbette yapabilirsiniz.

Sorunuza verecek çok fazla cevap ve detay var. Dilerseniz özelden de yazabilirsiniz.

Selametle..

10 senelik meslek hayatım polis özel harekatta çalışmam dan ötürü genel olarak dogu da gecti .ve bu sürecte baya yıprandım .
artık farklı bir hayat yaşamak istiyorum ..
cevaplarınız için teşekür ederim

10 senelik meslek hayatım polis özel harekatta çalışmam dan ötürü genel olarak dogu da gecti .ve bu sürecte baya yıprandım .
artık farklı bir hayat yaşamak istiyorum ..
cevaplarınız için teşekür ederim

Merhabalar,

Denizde çalışmakta halihazırda daha da yıpratıcı olabilir. Staj süreci,işe alınma süreci, bitmek bilmeyen denetlemeler, kısa mesafeli limanlar, ağır hava koşulları, aile özlemi, belirsizlikler vs sadece ilk etapta aklıma gelenlerden birkaçı.

Selametle..

Geri