Farklı GOSS Merkezlerinde Sınava Girmek sakıncalı mı?

barisakkrt

Denizci
Denizci
İyi akşamlar arkadaşlar ;
Ben şu an Kocaeli de goss sınavlarına giriyorum son iki dersim kaldı birisi seyir birisi stabilite seyire yine kocaelinde girmeyi düşünüyorum fakat stabilite sınavına Antalyada girmem gerekebilir böyle bi durumda bağlı olduğumuz limana başarı belgeleri giderken sıkıntı olurmu iki farklı goss merkezinden yada nasıl söylesem biri 10 gün diğeri 15 gün içindemi gelir sistem bunu nasıl ayarlıyor ben şöyle düşünüyorum galiba en son kalan sınavımızı hangi goss merkezinde geçmiş isek o merkez limanımıza gönderiyor başarı belgesini yani ben 5 derse kocaelinde girdim son dersimide Antalyada girip geçtiğim taktirde benim başarı belgemi gönderecek olan Antalya merkezi oluyor Kocaeli goss merkezinin benim adıma bi belge düzenleyip göndermesi gerekmiyor sanırım bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim tüm sınavlara girecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Sınavlarını tamamlamış olanlarada hayırlı olsun Allah en güzel yerleri nasip etsin.

hiçç farketmez bn istanblda gırmıstım on dakklk arası var salonla lımn bask. on gunde geldı bu işler asaga yukarı heryerde aynı isteseler bıgunde ulasır ama bızm memurlar pasa gıbıler acelelerı yok hıcc

anladım herşeyi elden yaparsak daha kısa zamanda hallolur tabiki orası kesin benim anlatmaya çalıştığım konu son sınavımızı nerde verirsek orası mı gönderiyor başarı belgesini.

Eyvah ki ne eyvah benim de liman İzmit eğer bir aksilik olmazsa 10 gün diye bekliyorum başarı belgesini. Birde grev yapıyor memurlar şu aralar inşallah bize denk gelmez (denk gelirse 2 ay daha karada kalırız heralde) bir an önce alıp çıkmam istiyorum. Yükseltmede ne kadar zaman alıyor acaba liman cüzdanı değiştirme olmayacak. Zaten seneye STCW'ler doluyo o zaman komple değişim yapıcam limanı da İzmir'e alıcam, burdan Kocaeli git gel zor oluyo.

Geri