Fener Sorusu

batuhanbircan

Denizci
Denizci
Oncelikle merhabalar soruyu forumda bulamadim ondan yaziyorum kitabin 513. Sorusu bekcisiz her 5 saniyede bir cakan 40 m yukseklikte 20 milden gorunen fenerin rumuzu sorulmus.. Bekcisiz fener rumuzunda "U" yaziliyormu ? Dogru cevap fl.W.5sec.40m20M verilmis ? Basinda U gelmesi gerekiyormu? Tesekkur ederim..

soru komple yanlış sınav öncesi kıyı emniyetten bir kaptan abimize danıştım soruyu "fl.W.5sec.40m20M" rumuzlu fenerlerinde bekçisiz tip fenerler olduğunu ve "U" ibaresinin bulunmamasının bunu değiştirmeyeceğini ve şıklarda 2 adet doğru cevap olduğunu söyledi tabi gasm hangisini kabul ediyor bilemiyoruz

soru komple yanlış sınav öncesi kıyı emniyetten bir kaptan abimize danıştım soruyu "fl.W.5sec.40m20M" rumuzlu fenerlerinde bekçisiz tip fenerler olduğunu ve "U" ibaresinin bulunmamasının bunu değiştirmeyeceğini ve şıklarda 2 adet doğru cevap olduğunu söyledi tabi gasm hangisini kabul ediyor bilemiyoruz
İlginiz için teşekkür ederim. Yani yine kalsik gasm saçmalıklarından biri ozaman %50 şansımız var :)

Geri