G.kore Yolu Göründü

• Konuyu açan Konuyu açan Mrcpt
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

Mrcpt

Denizci
Denizci
vshıps ın 30 bın dwt lık dökmecı gemısıne kısmetse hafta sonu ıstanbul kore ucusuyla gidiyorum,yenı gemıye cıkacaklara sunu söyleyeyım bızım armatorlerın ıpıyle kuyuya ınılmez ,fınner shıp de amerıkan vızelı uzakyol vardıya zabıtı arıyor 20 sınde katılım,efemay denızcılık de 28 ınde katılacak eleman arıyor bu ıkı fırmayla da görüştüm normalde kubaya gemıye katılacagımı söyleyen efemay cesıtlı bahanelerle ay sonuna kadar beklemeyı teklıf ettı bende kabul etmedım sebep armator bılet parasını cok bulmus en uygun olan 1 ay sonraya ımıs(hemen yollucaz dedıkten 1 hafta sonra bılet sorunu cıktı hernedense klasık turk armator kafası) fınner ı de personel muduru hemen sana dönerım dedıkten 1 gun sonra aradıgı ıcın kabul etmedım,ılgılenen arkadaslar fınner 3000 usd 6-1 verıyor,efemay 2800 6-1 verıyor ,selametle

hepsı dahıl 3650 usd arkadaslar kontrat 4/1 seklınde oluyor ama 6 aylık ltf kontrat ınternetten basvuru yapın öncelıkle cv doldurmanız gerekıyor amerıkan vıze +uzun sure buyuk bır fırmada calısmazsanız pek soru sormuyorlar

arkadaslar yeniyim amerikan vizeli personeldemi oluyor onu sirketlerin kendisi almıyorlarmı normal herkes alabiliyormu bu vizeyi anlamadım ?

Geri