GASM 2005 Makine Sınav Soruları Paketi

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
ben bu dosyaları açamıyorum. bilinmeyen format yada hasar görmüş dosya uyarısı çıkıyor yardımcı olursanız çok sevineceğim. malum sınavlar yaklaşıyo. ilginize şimdiden teşekkürler.

slm arkadaslar bende yeni üye oldum gemicilik sertifikası için neler gerekli olduğunu sayfalarda bulamıyorum bana acil cvp verebilirmisiniz

bu makına soruları 2005 ten sonra tekrar duzenlendı acaba 2005-2008 soruları elınde olan arkadaslar var mı paylasırlarsa sevınırım

Merhaba ben AYŞE.DENİZCİLİK LİSESİNDE öğretmenim ve öğrencilerim 12.sınav bu sene sonunda yat kaptanlığı sınavlarına girecekler ve bununla ilgili bir soru bankası arıyorum geçmiş senelerin sorularınıunda olmasını istiyorum tavsiye edeceğiniz bir kitap varmı?yardımcı olursanız sevinirim

Mehabalar,
Kitap halinde olmamasına karşın sitemizde gördüğünüz çıkmış sorular bulunmaktadır.
Akademi denizcilik gibi birkaç kurum böyle kitaplar hazırlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

AKADEMİ DENİZCİLİK
Adres: Merkez Kemeraltı Cad. No:22
Karaköy - ISTANBUL / TÜRKİYE Telefon: +90 212 251 82 49
+90 212 251 85 59
+90 212 249 67 30
+90 212 249 67 31 Faks: +90 212 243 67 94

merhaba kolay gelsin makina zabitliği sınavına giricem sınav sorularını nasıl temin edebilirim bana yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler..

SINIRLI MAKİNE ZABİTİ VE SINIRLI BAŞ MAKİNİST YETERLİLİK ELEKTRİK SORULARI ONLARDAN GELMİYOR.İNDİRİP BAKTIM.

SINIRLI MAKİNE ZABİTİ ELEKTRİK SORULARI LAZIM NEDEN ESKİ ÇIKAN SORULARDAN ÇIKMIYOR SORULAR 3 KEZ GİRDİM 3ÜNDEDE VEREMEDİM DEVAMLI FARKLI SORULAR MÜFREDATTA YOK:((HEPSİNİ VERDİM ELEKTRİK DERSİNİ VEREMEDİM KİTAPLARDA YOK:(

BEN 3 DEFA GİRDİM SINIRLI BAŞMAKİNİST SINAVINA 3ÜDE YENİ SORULARDAN ÇIKTI 55 ALDIM ŞANS LAZIM ARKADAŞLAR ŞİMDİ SINIRLI BAŞMAKİST VEYA SINIRLI MAKİNEDEN SINAVA GİRECEK OLAN VARSA PAYLAŞIM YAPALIM BAKIN SORULAR DEĞİŞTİ ESKİ SORULARIN HİÇBİRİSİ ÇIKMIYOR OYALANMAYIN.BEN BANA ÇIKAN SORULARI BİLİYORUM SİZLERDE SİZE ÇIKANLARI PAYLAŞIN BİŞEKİLDE

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri