GASM-GOSS 2013 Kitabı Alan Arkadaşlar

kitabı inceledim daha önceki sorular ve cevapları ordada var ama faklı olan sorunlarda var bakalım kaldığım 2 dersden daha sınava girmedim sonuç ne olur ama şunu söyleyeyim seyir ve meteorolojiye sıkı çalışın aslında diğer derslerede iyi çalışın süprizle karşılaşabilirsiniz.

Ben kitabı aldım, evet eski ve yeni çıkan soruların derlemesi.Fakat kitabın güncel kalması için siteyi takip etmek gerekiyor, ki ben takip etmemek için almıştım kitabı.Bir de şu soruları çözümlü yayınlasa biri altın çapaya aday olur ...

Bende siparişi verdim. Yarın inş elimde olacak. Haftaya da sınavlara girmeyi planlıyorum. Bakalım kısmet inş yararlı olur.

Arkadaşlar sorular forumlarda arkadaşlarımızın paylaştığı en çok çıkan sorulardan, yeni ve eski sorulardan düzenlenmiş oldukça faydalı bir kaynaktır.

çok açık ve net söylüyorum tüm sınavları 2007-2013 arası çıkmış soru bankası (güverte) kitabı ile verdim. 20 sorunun 10 tanesi kesin kitaptan çıkıyor en az! şiddetle o kitabı ezberlemeni tavsiye ederm.

Daha kitabı almadım ama alan arkadaşlar ben sitede baktım ama kategoride ana makine ve operasyonlarını ve gemi yardımcı makinelerini göremedim. bu konuda bi yardımcı olursanız bende kitabı almayı düşnüyorum.

Kitabi bende siparis ettim konu olarak biraz zayifim kitabi ezberlemek ve ekstra olarak tavsiye edebilceginiz birsey varmi konu konu calismak baya uzun zaman alicak gibi ezberlemek yeterli olurmu sizce?

bence kıtaptan ezberleyerek gececeğinderste var ama konu calışıpta gececeğinderste var bence haberleşme sınavına konu olarak calışman daha iyi olacaktır seyir ve stabiliteyede dersinede konulara bakman gerekiyor.kitapta faydalı hiç yoktan iyidir.

Daha sinavlara girmedim ama forumda arkadaslarin girip paylastigi sorularin %80 ni kitapta mevcut. Ins. Sansimiz yagver giderde bizede kitaptan gelir... bol bol kitabtan cozuyorum :)

Bir onceki yorumda bana ait sadece kitaba calisarak hatta sansimin yagver gitmesi sebebiyle seyir sinavimi ilk giriste gevtim 12 soru civarinda kitaptan geldi digerleride kitaptakilere cok yakindi... faydali kitap kesinlikle tavsiye ediyorum...

Geri