GASM GOSS Sınavları Çalışma Stratejisi

emrahyapici

Küpeşteci
Denizci
Oncelikle iyi calismalar . Bu site gercekten sinavlar icin denizilik camiamizda buyuk bir kolaylik saglayacak bir portal olmustur.Emegi gecen herkeze sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum...
Benim sorum ; soru bankasini almis bulunup butun sorulari derslerine gore yutma derecesinde ezberledim ve seyir de konu bazli olarak da sorulari cozebiliyorum fatih arkdasimizin seyir paylasimi ile.Sitedeki sinavlara giren arkadaslarin sorulari %80.90 bu soru bankasindan gelmektedir.Yeni tip sorulari da aralarindan cekip calisiyorum.Yeterliligim vrd. Zbt. Oldugundan max. Not 60 bazilarindan 50 almam da yeterli ...Extra olarak yapman gereken bi calisma tavsiyeniz var mi ? Ayin 18nde sinavlarim basliyor...

sınav tavsiyesi olarak randevuyu önce sözel derslerden alın, en son sınavlar stabilite ve seyir olsun, problem formüllerini hatırlatma amaçlı çözümleri ayrı bir kağıda yazarak konuyu bilin, problemlerde cevap ezberlememeye bakın, sınav anında ilk olarak sözel soruları yapın, problemleri zaman kazanmak açısından sınav sonuna bırakın

guzel mantik, tesekkurler

sınav tavsiyesi olarak randevuyu önce sözel derslerden alın, en son sınavlar stabilite ve seyir olsun, problem formüllerini hatırlatma amaçlı çözümleri ayrı bir kağıda yazarak konuyu bilin, problemlerde cevap ezberlememeye bakın, sınav anında ilk olarak sözel soruları yapın, problemleri zaman kazanmak açısından sınav sonuna bırakın

Geri