GASM-GOSS Yeterlilik Sınavlarında Soru Sayısı Değişti

Gemi Adamları Eğitim ve Sınav yönergesinde yapılan 09/06/2014 tarihli değişikliklerle birlikte güncellenen yönerge 21/07/2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
Yeni değişikliklere göre:
- Tüm zabitan sınıfı yeterlilikleri sınavlarında Soru adedi 20 Sorudan 50 Soruya yükseltilmiştir.
- Simulatöre dayalı eğitim veren kurslarda simulatör başına kontenjan sınırlamaları getirilmiştir.
- En fazla yapılan değişiklik ise Kurslarda eğitim veren personelin yeterlilikleri ve aranan şartları olmuştur.

Detaylı Bilgi için Güncellenen Gemi Adamları Eğitim ve Sınav Yönergesi (PDF):
DownLoad

Dosya Eklentileri

• udhhh.jpg
    udhhh.jpg
    55.3 KB · Gösterim: 39,654
Benim 2 yillik sürem doldu ve tek dersten kalmistim diger gectigim dersten haklarim yandi smdi tekrar basvurdgumda sadece kaldigim derstenmi girecegim

Arkadaşlar ben biraz önce GASM merkezini aradım sordum sınavlar hala 20 soru olarak devam edecek daha 50 soru olması için kesinleşen bir şey yok dendi 50 soruya geçiş yapılacağı zaman duyuru yapılacakmış...

arkadaslar bende gasm ızmırle ırtıbat kurdum.goss ıle alakalı sıstem aynı sekılde dewam ettıgı fakat stcw yenıleme sınaw sıstemı 50 soru olarak yapılacagı bılgısını aldım.............

Bu konuda bir degisiklik oldumu 50 soruya cikarilan soru oldumu acaba?

Gemi Adamları Eğitim ve Sınav yönergesinde yapılan 09/06/2014 tarihli değişikliklerle birlikte güncellenen yönerge 21/07/2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
Yeni değişikliklere göre:
- Tüm zabitan sınıfı yeterlilikleri sınavlarında Soru adedi 20 Sorudan 50 Soruya yükseltilmiştir.
- Simulatöre dayalı eğitim veren kurslarda simulatör başına kontenjan sınırlamaları getirilmiştir.
- En fazla yapılan değişiklik ise Kurslarda eğitim veren personelin yeterlilikleri ve aranan şartları olmuştur.

Detaylı Bilgi için Güncellenen Gemi Adamları Eğitim ve Sınav Yönergesi (PDF):
DownLoad

15 şubattan itibaren 50 soru arkadaşlar herkesin bilgisine.

GASM merkez'de çarşamba günü yapılan sınavda gözetmenden tarafımıza verilen bilgidir.

şu seyir'le stabilite'yi 20 sorudan verebilmek adına salı sabaha karşı karadeniz ereğli yollarına düşüyorum. kocaeli ve istanbul sınav merkezlerinde kontenjan yok şu an için. bir sonraki sınav dönemi ayın 16'sı pazartesi günü 50 soruyla başlıyor bu iki lokasyonda.

başarılar, herkese kolay gelsin.

Geri