Gemi Adamı Cüzdan Başvuru Takibi

E-DEVLET şifresi ile sistemden cüzdanınızı takıp edebiliyorsunuz ayrıca yeterliliğiniz, almış olduğunuz tüm sertifikalar da dahil sistemde kayıtlı.. Tek sıkıntı cüzdan basım merkezine ulaşamamak. Bir ay oldu; hala cüzdanım gelmedi ve bir türlü GOC u işletemedim cüzdana.. Takip etsek de bir şey değişmiyor :(

Arkadaşlar sizce bu kadar uzun sürmesi normal mi? Sertifika için cüzdanını gönderen arkadaşlar ne kadar sürede cüzdanı teslim aldınız? Liman cüzdanımı göndereli 1 ay oldu hala cüzdanım basım merkezine ulaşmadı!!

arkadaslar, uzun zaman once gemi adami cuzdanimi kaybettim ve simdi yeniden cikartmak istiyorum, Fethiye'de ikamet ettigimden Fethiye Liman Baskanligina gittim fakat sicilim Istanbul Liman Baskanliginda oldugu icin Istanbul'a gitmem ve dosyami oradan cikartmam gerektigini soylediler bu durumda bana Istanbul'da evrak takibi yapabilecek vve dosyami cikartip bana yollayabilecek bir evrak takipcisine ihtiyacim var, Liman cuzdanimi 1981 yili ortalarinda cikardim yeterlilik derecesi Usta gemici sicil numarasini tam olarak hatirlamiyorum 24774 olabilir bu konuda bana yardim edecek biri olursa veya tavsiye edebilieceginiz biri varsa cok memnun olurum, e-mail adresim nacitinar@yahoo.com, herkese cok tesekkurler, Naci

arkadaslar basvuru yaptım sıteden takıp edebılırsın dedıler ama sıte gırılmıyo e devletım falan var ordan nasıl hangı bolum nerden takıp edebılıyoruz bılen varsa yardım cı olsa?

Sanırım takıp ıslemini kafalarina gore kaldirmis birileri, online olarak sadece asagidaki e-hizmetler gozukuyo:(

http://www.denizcilik.gov.tr/

Denizcilik ile ilgili online hizmetler

Gemi ve Tekne Sorgulama

Liman Yönetim Bilgi Sistemi

Gemi Sanayi Veritabanı

Gemi İsim İşlemleri

Bağlama Kütüğü

Hedefleme Sistemi Risk Faktörü Hesabı

ÖTV'si İndirilmiş Yakıt İşlemleri

Deniz Haydutluğu Bilgi Sistemi

EPIRB, ELT, PLB, SSAS Tescil

Gemiadamı Belge Doğrulama

Gemiadamı Eğitim İzinleri

GemiadamıHizmet Hesaplama Aracı

Gemiadamı/Amatör Denizci Online Sınav Sistemi

Amatör Denizci Eğitim Sistemi (A.D.E.S.)

Gemi Acenteleri Yetki Belge Sorgulaması

Akaryakıt Denetim Formu

Geri