GEMİ ADAMI OLUR RAPORU KAÇ GÜNDE çikar

Aynı gün içinde çıkar raporun
Özel hasteneye git kayıttan sonra hemen kan ver çünkü öğleden sonraya kalır sonuçlar
400-750 arası değişir fiyat gitmeden ara fiyatlarını sor karşılaştır hastaneleri
https://www.hssgm.gov.tr/GemiadamiMerkezleri
Burdan sana yakın yeri seç yakın olan semtteki hastelerin fiyatını araştır
Google yazıp iki dk cvp bulacağın şeyleri böle kolaya kaçma araştır

Devlet hastanesinde aynı günde raporu alamazsın bu sebepten dolayı özel dedim sana kalmış randevulu hastalar filan senin sonuçlarına bakacak doktor doludur
Gemi adamı merkezleri hastaneden aldığın raporu onaylar
Husut sağlık ile Merkezi Hastanelerle aynı semte olanları seç bi günde halledersin masai saatleri içinde
Yalovada iki tane özel hastane var biri 350 di biri 750 di adını unuttum hudut sağlıkta hastaneye yakın yalıvada hiç sıra beklemeden alabilrisin
Antalyada hudut sağlık liman başkanlığının yanında olimpos özel hastaneside limana yakın ordanda bi gün içinde halledebirisin
Sana hangi şehir yakınsa artık
Varsa aklında soracağın sorabilirsin sende haklısın

aslında benim durumumda alinir mi bu belge alinmaz mı tam bilmiyorüm
sorupta ogrenecek kımşeye de ulasamiyorum

Dünya Sağlık Örgütü'nün "Ruh Hastalıkları Sınıflaması"nda (ICD-10) sınıflanmış hastalıklardan herhangi bir tür psikotik bozukluk geçirenler, geçirdikleri hastalık psikoz dışı hastalık olup psikotik özellik gösterenler, hangi tür psikiyatrik bozukluk olursa olsun son iki yıldan daha uzun remisyon göstermeyenlere "Gemiadamı Sağlık Raporu" verilmez

BU MADDEYE İSTİNADEN BENİM YAKLAŞIK 15 YILLIK BİR OKB HASTALIĞIM VAR… YANİ TİK TAKINTI DİYEBİLİRİZ… NORMAL YASANTİMA ETKİSİ ÇOK HİSSETMİYORUM…

BAŞVURSAM BU MADDEYE GÖRE SAGLIK RAPORU ALABİLİR MİYİM

ASİL SORUNUM BU FAKAT ACIYORUM GEREKLİ KONTROLLERDEB GECERSİNİZ ANLAŞİLİR DİYİLİYÖR… ULÂN OGLUM ZATen biliyorum bana bildigim şeyi niye tekrar ediyorsun degil mi… .mevzuata gore ya alirsin ya almazsin… bursadayim burda alinacak yer yok su anda yalova en yakin olani o da dedigim gibi okb yi soracagim bi tanidik bulamadim

Okb benim bildiğim takıntı hale getirme durumu şuan populer temizlik titizlik hastalığı gırla var televizyonda
Psikolojik muayenede sorulan ilaç kullanıp kullanmadığın bu ilaç olarak bahsettiğim psikolojik ilaç . ailevi sorunun olup yada olmadığı bana basitce bikeresinde 100 den 7 şer eksiltip say demişti niye öyle sordu bilmiyorum
Diyelim sakladın sölemedin okb problemini doktor kendi ekranından senin hastalık geçmişine bakmıyor hastanede ayrıca hudutsağlıktada hastalık geçmişine pc den bakmıyor bundan şüpheliysen bakılmıyor eNabız uygulamandan doktorlar geçmişimi görsün bölümünü kapatırsın sadece senin izninle bakabilir
Hastalığını sakladın psikoloji muayenesinden geçersin kullandığın ilaç varsa kanında çıkarsa bi bileşeni bunu saklayamazsın kanında çıkar yaşantına bi etkisi yoksa başvurunu yap git al raporunu muayene eden doktor anlar ozaman
Özel hastanedeki doktor okb ni anladıysa yine not yazar hudut sağlıktaki doktor mevzuata bakar o karar verir gemi adamı olup olmayacağını
Özel atakent hastanesi en son 400 tl di en son yalovada ara sor fiyatını otogara yakın bi hastane hudutsağlıkta kadın doktor var çok sevecen nazik bir kadın anlayışlı
Birde şöle bi konu var alırken sağlık belgesini hastalığın varmı diye bir kağıt var yok dersin altına imzanı attın işe başladın senin demenle hayatına etkisi yok olduki bir durumda tik yapman işine engel oldu çalışamadın sakladığın için sorumluluk sana ait oluyor hem iş kaybına hemde birdaha çalışmana büyük engel olur birdaha gemi adamı olamazsın
Emek ve paran boşa gider ayrıca geminin güvenliğinide tehlikeye atarsın
Kararlıysan hayatına etkisi yoksa bu konu kafana takma raporunu alırsın
En çok gemi adamı olamama konusu hepatit b ve aids bu konuda kimse kaçamaz raporda ve gemi adamı olamaz

Geri