Gemi Güverte Mezunları

• Konuyu açan Konuyu açan jndrm
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
Denizcilik için soruyorsan;
*** En Az Denizcilik Meslek Lisesi Mezunu Olmak Ve KPSS'den 60 Tam puan almak
- Devlet Limanları
- Liman Başkanlıkları düz memur
- Boğazlara KEGM botlarına
- Boğazlar'da Romorkör lere
- Devlet limanlarında düz Gemici ya da Romorkör Kaptanlığına ( Romorkör Kaptanı Olabilmek İçin 12 Ay Açık Deniz Stajı Tamamlamış Olmak Gerekli )

Selametle...!

ARKADAŞIM BEN LİMAN BAŞKANLIĞI YAPMAK İSTİYORUM ÜNİ. DE HANGİ BÖLÜMÜ OKUMAM GEREKİYOR VE KAÇ YILLIK OLMASI LAZIM 2 YILLIK YETERLİ Mİ ?

ARKADAŞIM BEN LİMAN BAŞKANLIĞI YAPMAK İSTİYORUM ÜNİ. DE HANGİ BÖLÜMÜ OKUMAM GEREKİYOR VE KAÇ YILLIK OLMASI LAZIM 2 YILLIK YETERLİ Mİ ?

Güverte Stajeri sin sanırsam Denizcilik And. Mes. Lis. Çıkışlı isen okuma zorunluluğu yok illa okumak istiyorum diyorsan 2 yıllık ;
Deniz ulaştırma ve işletme
Deniz ve liman işletmeciliği bölümü okusan oluyo.

Selametle...!

EVET FATSA ANADOLU DENİZCİLİK MESLEK LİSESİ MEZUNUYUM ŞU AN 3000 GRT VARDİYA ZABİTİ EHLİYET SINAVINA GİRİYORUM KARDEŞİM YANİ ŞUAN KPSS YE GİRİP 60-70 PUAN ALSAM OLUYOR ÖYLEMİ TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM SAĞLASIN...

EVET FATSA ANADOLU DENİZCİLİK MESLEK LİSESİ MEZUNUYUM ŞU AN 3000 GRT VARDİYA ZABİTİ EHLİYET SINAVINA GİRİYORUM KARDEŞİM YANİ ŞUAN KPSS YE GİRİP 60-70 PUAN ALSAM OLUYOR ÖYLEMİ TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM SAĞLASIN...

Öncelikle Sınavlarının Başarılı Geçmesi Dileğiyle... Şöyle Söyliyim Örn: Zonguldak TTK Limanı Kpss 60 Puan ve Üstü 8 Kişi Var Diyelim 2 Kişi Alıncak Bu 8 Kişi Sözlü Mülakata Giriyo Örn: Ben Girdim 2 Baba Arası Kaç m vs gibi Bunlardan En yüksek Puan Alan 2 Kişi Yerleşiyor...

Selametle...!

Denizcilik için soruyorsan;
*** En Az Denizcilik Meslek Lisesi Mezunu Olmak Ve KPSS'den 60 Tam puan almak
- Devlet Limanları
- Liman Başkanlıkları düz memur
- Boğazlara KEGM botlarına
- Boğazlar'da Romorkör lere
- Devlet limanlarında düz Gemici ya da Romorkör Kaptanlığına ( Romorkör Kaptanı Olabilmek İçin 12 Ay Açık Deniz Stajı Tamamlamış Olmak Gerekli )

Selametle...!
eyv. kardeşim ben 78 aldım ama bunlara giremedim inş bu sefer girerim ne dersin...:)

Güverte Stajeri sin sanırsam Denizcilik And. Mes. Lis. Çıkışlı isen okuma zorunluluğu yok illa okumak istiyorum diyorsan 2 yıllık ;
Deniz ulaştırma ve işletme
Deniz ve liman işletmeciliği bölümü okusan oluyo.

Selametle...!
HOCM O KADAR KOLAY OLUYOMU YA LİMAN BAŞKANKIĞI... DAHA BUNUN AÇIK DENİZİ ÇALIŞMA ZORUNLULUĞU ....TORPİLİ ...YÜKSEK LİSANSI FALAN YOK MU.....:)

Geri