selamlar arkadaşlar
yeni girdiğim sınavda asağıda hatırlayabildiğim soruları yazmaya çalışıyorum umarım yardımcı olur
1) gemi jeneratörleri zaman zaman paralel çalıştırılırlar.Paralel çalıştırılan jeneratörlerin gerilim ve akım şiddetlerinde ne gibi bir değişim oluşur.
gerilim sabit kalır ve akım şiddeti yükselir
2)demirlenecek yerin derinliği 7 kulaça olan yerlerde demire ne kadar kilit verilir (soruyu tam doğru yazamamış olabilirim. cevap şıkları aşağıdaki gibidir)
a-30 kulaç
b-60 kulaç
c-45 kulaç
d-derinlik kadar
e-derinlliğin 5 katı kadar
3-açık denizde gemimize aborda olması gereken küçük bir tekne hangi taraftan yanaştırılır?
rüzgar altı taraftan
4-pılot alacaksınız pılot carmıhı sancak ruzgar altı taraftan hazırlanmıstır.Pilot alma operasyonunu nasıl yaparsınız gibi bir soru vardı
a-ruzgarı ıskele baş omuzluktan alırım agır yolla ilerlerim
b-ruzgarı sancak bas omuzluktan alırım ağır yolla ilerlerim
c-ruzgarı baştan alırım ağır yolla ilerlerim
d-rüzgarı kıç omuzluktan alır yarım yolla ilerlerim
e-rüzgar iskele kıc omuzluktan alırım tam yolla ilerlerim
5-canakkale bogaıznda ilerlemektesiniz onunuzde ilerlemekte olan gemiyi iskele tarafından gececeksiniz fakat geçiş için önünüzdeki geminin sancak tarafa geçmesi gerekmektedir. hareketiniz nasıl olur(aklımda kalan şıkları yazdım vardiya turuma sorusu idi)
a-2 uzun 2 kısa düdük çalar geçerim
b-2 uzun 2 kısa düdük çalar cevap bekler geçerim
c-2 uzun 1 kısa duduk calar geçerim
d-2 uzun 1 kısa düdük çalar cevap bekler geçerim
6-gemi boyu ile dalga boyları birbirineyakın derğerlerde ise aşağıdakilerin hangisinin yapılması sakıncalıdır.
denizlere dik veya dike yakın bir rotada seyretmek
7) 6 . soru değişik sekilde de soruldu cevap şıklarıda farklıydıam yine cavap aynıydı
8- basınçlı hava tüplerindeki hava basıncı hangi sayısal değerler arasında olmalıdır
25-35 bar
9- ağır devirli ana makinalar ilk hareketi nerden alarak çalıştırılır.
basınçlı hava ile
10-demir kullanarak yanaşmış bir gemi kalkarken hangi manevrayı yapar
halatlarını önce tekler daha sonra kontrollu boş koyarken demirini vira eder
11-maksımum güçte güçte normale göre daha uzun çalıştırılan makinelerde ne gibi sorunlar ouşur
soğutma suyu egzoz ve yağlama yaği sıcaklıkları yükselir
12-dizel makinelerde fren gücü denilince aşağıdakilerde hangisi düşünülmektedir
kranksaft kaplinine iletilen güç
13- filika motorları ne kadar süreyle test edilmektedir
haftada 1
14-kaver ile ilgili soru vardı kavere bağlı butun parçalar yazılmış egzoz valfı emme valfı vs aşağıadakilerden hangisi en üstüne bağlanır diye bir soru vardı
a-yakıt fılıtresı
b-bujı
c-enjektör
d-termometre (ben bunu işaretledim)
e-liner
15-aşağıdakilerden hangisi sığ suyun etkilerinden değildir.
geminin dönme çemberi küçülür.
aklıma gelenler bunlar geldikçe tekrar yazmaya çalışacağım
yeni girdiğim sınavda asağıda hatırlayabildiğim soruları yazmaya çalışıyorum umarım yardımcı olur
1) gemi jeneratörleri zaman zaman paralel çalıştırılırlar.Paralel çalıştırılan jeneratörlerin gerilim ve akım şiddetlerinde ne gibi bir değişim oluşur.
gerilim sabit kalır ve akım şiddeti yükselir
2)demirlenecek yerin derinliği 7 kulaça olan yerlerde demire ne kadar kilit verilir (soruyu tam doğru yazamamış olabilirim. cevap şıkları aşağıdaki gibidir)
a-30 kulaç
b-60 kulaç
c-45 kulaç
d-derinlik kadar
e-derinlliğin 5 katı kadar
3-açık denizde gemimize aborda olması gereken küçük bir tekne hangi taraftan yanaştırılır?
rüzgar altı taraftan
4-pılot alacaksınız pılot carmıhı sancak ruzgar altı taraftan hazırlanmıstır.Pilot alma operasyonunu nasıl yaparsınız gibi bir soru vardı
a-ruzgarı ıskele baş omuzluktan alırım agır yolla ilerlerim
b-ruzgarı sancak bas omuzluktan alırım ağır yolla ilerlerim
c-ruzgarı baştan alırım ağır yolla ilerlerim
d-rüzgarı kıç omuzluktan alır yarım yolla ilerlerim
e-rüzgar iskele kıc omuzluktan alırım tam yolla ilerlerim
5-canakkale bogaıznda ilerlemektesiniz onunuzde ilerlemekte olan gemiyi iskele tarafından gececeksiniz fakat geçiş için önünüzdeki geminin sancak tarafa geçmesi gerekmektedir. hareketiniz nasıl olur(aklımda kalan şıkları yazdım vardiya turuma sorusu idi)
a-2 uzun 2 kısa düdük çalar geçerim
b-2 uzun 2 kısa düdük çalar cevap bekler geçerim
c-2 uzun 1 kısa duduk calar geçerim
d-2 uzun 1 kısa düdük çalar cevap bekler geçerim
6-gemi boyu ile dalga boyları birbirineyakın derğerlerde ise aşağıdakilerin hangisinin yapılması sakıncalıdır.
denizlere dik veya dike yakın bir rotada seyretmek
7) 6 . soru değişik sekilde de soruldu cevap şıklarıda farklıydıam yine cavap aynıydı
8- basınçlı hava tüplerindeki hava basıncı hangi sayısal değerler arasında olmalıdır
25-35 bar
9- ağır devirli ana makinalar ilk hareketi nerden alarak çalıştırılır.
basınçlı hava ile
10-demir kullanarak yanaşmış bir gemi kalkarken hangi manevrayı yapar
halatlarını önce tekler daha sonra kontrollu boş koyarken demirini vira eder
11-maksımum güçte güçte normale göre daha uzun çalıştırılan makinelerde ne gibi sorunlar ouşur
soğutma suyu egzoz ve yağlama yaği sıcaklıkları yükselir
12-dizel makinelerde fren gücü denilince aşağıdakilerde hangisi düşünülmektedir
kranksaft kaplinine iletilen güç
13- filika motorları ne kadar süreyle test edilmektedir
haftada 1
14-kaver ile ilgili soru vardı kavere bağlı butun parçalar yazılmış egzoz valfı emme valfı vs aşağıadakilerden hangisi en üstüne bağlanır diye bir soru vardı
a-yakıt fılıtresı
b-bujı
c-enjektör
d-termometre (ben bunu işaretledim)
e-liner
15-aşağıdakilerden hangisi sığ suyun etkilerinden değildir.
geminin dönme çemberi küçülür.
aklıma gelenler bunlar geldikçe tekrar yazmaya çalışacağım