Gemici + Usta Gemici Sınav Soruları

• Konuyu açan Konuyu açan umsa
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

umsa

Küpeşteci
Denizci
Sayın arkadaşlar temel STCW belgelerimin süresi doldu. Dolayısıyla usta gemici belgemi tekrar alabilmek için sınava tekrar girmem gerekiyor. Askerliğimi gemide yapmıştım ama şimdi gemiye çıkma kararı aldım... Elinizde usta gemicilik sınavlarında çıkan sorular varsa lütfen paylaşın.

Teşekkürler Umsa...

temel stcw sertifikalarının süresi dolmuş ise denizcilik müsteşarlığından yetkili oldugumuz kurs sınav merkezimizde hergün girebileceğiniz sınav ile sertifikalarınızı yenilemeniz mümkündür.aynı gün içerisinde sınav sonucunu ögrenip ertesi gün liman başkalıgına basvurunuzu yapabilirsiniz...
gemici veya usta gemici sınavına girmenize gerek yoktur.

detaylı bilgiyi ..::BODEMistanbul::.. internet adresinden veya 0-212-2431004 / 0-532-7241532 nolu telefondan ögrenebilirsiniz.

Boğaziçi Deniz Eğitim Merkezi

arkadaşlar acilen yardımcı olurmusunuz arkadaş şuan STCW kurs başarı belgelerim elimde ve askerliğimi 2010 yılında serdümen olarak yaptım şimdi yönetmeliğe göre sınavla usta gemici oluyorum.şuanda bir gemiadamı cüzdanım yok ben TAYFA SINAVLARI olarak nitelendirilen sınavlarmı gireceğim yoksa bunun haricen de bir USTA GEMİCİ SINAVLARIMI YAPILACAK yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar acilen yardımcı olurmusunuz arkadaş şuan STCW kurs başarı belgelerim elimde ve askerliğimi 2010 yılında serdümen olarak yaptım şimdi yönetmeliğe göre sınavla usta gemici oluyorum.şuanda bir gemiadamı cüzdanım yok ben TAYFA SINAVLARI olarak nitelendirilen sınavlarmı gireceğim yoksa bunun haricen de bir USTA GEMİCİ SINAVLARIMI YAPILACAK yardımcı olursanız çok sevinirim

bende aynı sorunu yaşıyorum stcw hazır , serdümen olarak bitirdim ama usta gemici sınavı daha yok mufredatta hiç bir bilgi vermiyorlar

GEMİCİ OLARAK 12 AY HİZMETİ OLANLAR VEYA ASKERLİĞİNİ DENİZCİ (SERDÜMEN VEYA PORSUN)OLARAK YAPANLAR 80 SAATLİK USTA GEMİCİ EĞİTİMİ ALIP BİLAHARE USTA GEMİCİ (SÖZLÜ) SINAVINA GİRİP USTA GEMİCİ OLURLAR.

evet ama malesef kurs açılmıyormuş yeterli sayı olmadığı için yaptıkları çok saçma bir şey böyle bir sınav varsa kursta olmak zorunda

Soruları buldum arkadaşlar. ihtiyacı olanlar Google arama motoruna Denizci Coşkun STCW yazarsanız çıkıyor. bol şans ben 76 ile geçtim

Forumda ki sinvalara da bakabilirsiniz

New Quiz STCW Can Kurtarma Araçlarını Kullanma I 3488 19 Mayıs 2012 Süresiz
New Quiz STCW Denizde Kişisel Can Kurtarma Teknikleri I 3140 30 Nisan 2012 Süresiz
New Quiz STCW Personel Güvenliği ve Sosyal Sorumluluk I 3148 19 Mayıs 2012 Süresiz
New Quiz STCW Temel İlk Yardım I 3261 01 Mayıs 2012 Süresiz
New Quiz STCW Yangın Önleme ve Yangınla Mücadele I 5337 19 Mayıs 2012 Süresiz

http://www.denizcilikfakultesi.com/goss.php

Geri