Gemicilik Ve Gemi Manevrası

• Konuyu açan Konuyu açan can33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

can33

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar yakın zamanda tüm derslerden soruların değiiştiğini gördük.Bu dersle alakalı yakın zamanda girmiş olup da çıkmış soruları paylaşabilirseniz,sınava girecekler olarak seviniriz

geçen hafta kocaelide girdim..kitap harıcınde 2 tane farklı soru vardı ..onlarıda hatırlamıyorum..bence gemıcılık ,denız hukuku ve vardıya standartlarını cok fazla kafana takma..genelde soru bankasından gelıyor.. sınavın en bomba dersı ıngılızce..sana nacızane tavsıyem ıngılızceye agırlık vermen..soru bankasından bır tane bıle soru cıkmadı..

geçen hafta kocaelide girdim..kitap harıcınde 2 tane farklı soru vardı ..onlarıda hatırlamıyorum..bence gemıcılık ,denız hukuku ve vardıya standartlarını cok fazla kafana takma..genelde soru bankasından gelıyor.. sınavın en bomba dersı ıngılızce..sana nacıUzane tavsıyem ıngılızceye agırlık vermen..soru bankasından bır tane bıle soru cıkmadı..

BENDE PAZARTESİ İZMİTTEN GİRECEĞİM SINAVA BAKALIM. YENİ SORU ÇIKACAK MI. BENDE KİTAPTAN ÇALIŞIYORUM ŞUAN. AMA ELİMDEKİ KİTAP 2007-2013 ARASI

dedıgım gıbı soyledıgım derslerde sıkıntı yok.. kımınle konustuysamda aynı seyı soyledı..ıngılızceye yuklenmenı tavsıye ederım..bu arada pazartesı bende olucam 11:30..

Geri