Gemide Sağlık Personeli?

• Konuyu açan Konuyu açan selingök
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
S

selingök

Misafir
herkese merhaba bi sağlıkçı olarak bi sorum olucak hepinize. gemilerde herhangi olumsuz sağlık koşulları karşısında nasıl önlem alıyosunuz? yani gemilerde bi hemşire fln bulunuyo mu her an her şey olablir sonuçta ben de bir hemşire olarak (ailemin benim için seçtiği bir meslek) merak ediyorum asıl hayalim denizlerde olabilmekti. eğer böle bi fırsat varsa ben gemide olmak istiyorum :(

mrb öncelikle cok güzel bir meslek secmissin :) gemide ise 3.kaptan revirle ilgilenir okulda medical ders alırlar ve ani müdahalerde bulunmak icin egitimleri vardır ve ona göre sertifika alırlar keske melek bir hemsire olsaydı gemide :) selametle

mrb öncelikle cok güzel bir meslek secmissin :) gemide ise 3.kaptan revirle ilgilenir okulda medical ders alırlar ve ani müdahalerde bulunmak icin egitimleri vardır ve ona göre sertifika alırlar keske melek bir hemsire olsaydı gemide :) selametle

öncelikle teşekkür ederim :) kendim hayalimi gerçekleştiremedim ama kardeşimi bu yönde yönlendiriyorum, inşallah sefer sırasında hiçkimse böyle acil durumlarda karşılaşmaz ve müdahale ortamı oluşacak bir durum yaşanmaz. tekrar teşekkürler...

Aslında olması gerekenler arasında konunun uzmanı kişilerin gemilerde istihdam edilmesi ancak, Astronotluğa benziyor gemi kaptanlığı, her olanağı gönderemiyoruz ne yazıkki ;)

Geri