Genel Ingilizce Sinavi Takvimi ?

member

Küpeşteci
Denizci
Arkadaslar bir sonraki Genel ingilizce sinavi ne zaman ? bilgisi olan warsa yardimci olabilirmi ? tcgasm.com sitesi hala guncellenmekte olduqu icin bakabilecegimz herhangi baska bi yer war mi ? simdiden tskrler

tsk ederim bende bu takvimi biliyorum fakat sinavi en son itu yaptigi icin sinav tarihleri nye qore belirlenecek ? itu de mi kalacak yoksa gasm mi devredilcek ? bu konu hakkinda pek bi bilgiye ulasamadim nette. yinede emegin icin sagolasin :)

genel ingilizce çıkmış sorular gasm bankası 2013

slm arkadaşlar

kasım/2012 dönemi genel ingilizce sınavı zor olmasına rağmen başarılı oldum sınavı geçmemde bana yardımcı olan cevaplı test soruları 200 soru kağıt baskı halinde arşivimde 40 a yakın soru birebir aynı nerden buldun diye sormayın ihtiyacı olan beni arasın paylaşmak istiyorum

tel :0543 647 21 30

rapishare yada burada uplıad edebilirsin yada

slm arkadaşlar

kasım/2012 dönemi genel ingilizce sınavı zor olmasına rağmen başarılı oldum sınavı geçmemde bana yardımcı olan cevaplı test soruları 200 soru kağıt baskı halinde arşivimde 40 a yakın soru birebir aynı nerden buldun diye sormayın ihtiyacı olan beni arasın paylaşmak istiyorum
rapishare yada burada uplıad edebilirsin

Geri