GMDSS GOC Başvurusu Için Istenen Belgeler 2012

tevfikc

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar şubat sınavına başvuru yapacağım istenen belgeleri yazarsanız sevinirim daha önce bu konuda açılmış bir çok konu var ama verilen cevaplar liman başkanlığına gidin orada yazıyor seklinde zaten gidebilcek durumda olsak buraya yazmayız diye dusunuyorum yardımcı olacak bırısı olursa sevınırım

1- Dilekçe
2- Nufüs Cüzdanı Fotokopisi (Noter/Muhtar Tasdikli)
3- 4 adet Fotoğraf
4- Sabıka Kaydı
5- İkametgah
6- Öğrenim Belgesi / Diploma
7- Sağlık Raporu (Telsiz Bölümü "Akıcı Konuşabilir" onaylı olacaktır, eğer eski sağlık raporunuzda yoksa Hudut ve Sahiller Sağlık Denetleme merkez tabipliğinde onaylatabilirsiniz.)
8- Kurs Başarı Belgesi

* Her Evrakın Birer fotokopisi

Sınav evrakları 2 yıl boyunca saklanıyor, 2. girişlerde sadece dilekçe verilmesi yeterli.
Telefonla limanı arayıp doğrulayın ki sonradan "evraklarınızı bulamadık" demesinler :)

slm ben eylül ayında goc yazılı sınavını gectım yalnız uygulama sınavından kaldım sımdı tekrardan ıstanbul lıman baskanlıgına basvurmak zorundamıyım sadece dekont parasını yatırmam gereklımı benı bılgılendırebılırmısınız vede uygulama sınavında sozel bolumune calısmıyacam sadece cıhazlar ve ıngılızce uzerınde yogunlasacam cunku gecen sefer herseyı bıldıgıme rağman hukuk sorusu geldı yapamadım bırazda heyecan yapınca cıhazlardanda puan alamadım bu konuda sız ne dusunuyorsunuz sayıgılar.....

15 eylül deki sınava ben stajdayken babam kayıt yaptıracak, evrakları hazırladım yalnız başvuru tarihleri ne zaman bilmiyorum... sınavdan kaç gün önce başvuru yapılıyor...

Ordu Ü. Fatsa MYO da öğrenciyiz. Denzide Haberleşme dersini geçtik. Okul dersi geçti diye belge veriyor. Ben Haziran daki sınava mı gireceğim Eylül deki sınava mı gireceğim ?

ben eylül ayındaki sınavlara katılmak istiyorum ama kurs için karar veremedim ekol mü yokda pürev mi ? birde ingilizcem orta seviye kurslarda kelimlerle ilgili yardımcı oluyorlar mı ?

arkadaslar bugun arkadasım goc sınavına gırdı sınavların sonucu saat 17:00 acıklanacakmıs sanırım pekı bu sonucları nereden öğrenebılırız buradan yayınlanıyormu

Geri