GMDSS GOC Cüzdana İşletme Ücreti

feroo01

Denizci
Denizci
goc basarı belgesını lıman cuzdanına ısletmek ıcın herhangıbır ucret oduyormuyuz bılgısı olan varmı??subat donemınde ısleten bır arkadasım herhangıbır ucret yatırmadıgını soyledı..

Standart işlem ücreti: 12,15 TL
Telsiz Zabiti/Operatörü Harcı: 25,95 TL
(GMDSS GOC İŞLETİM ÜCRETİ ismi ödeme tablosundan kaldırılmış, üstteki yeni ismiyle alınıyor olabilir, gittiğinizde ödediğiniz ücretleri bizimle paylaşırsanız seviniriz.)

ılgınız ıcın sagolun sakın kaptan bende bunu anlamıyorum ıste turkıyenın farklı lıman baskanlıklarında farklı ıslemler yapılıyor sankı butun lıman baskanlıkları farklı farklı kurumlara baglıymıs gıbı tekrardan sagolun..

Malesef öyle, biz gemilerde karadan bihaber şekilde gündemi takip etmek zorunda kalıyoruz, bütün güncellemeleri gemimize uyguluyoruz öyle veya böyle.

Ancak devletin kendi kurumları karada birbirlerinden bihaberler.
İşini bilmeyen denet memurlarına elimizde mevzuat işini ögretiyoruz mecburen.

Standart işlem ücreti 12,15 TRY,
GMDSS TELSİZ YETERLİLİĞİ İŞLETİM ÜCRETİ 25,9 TL olmuş veya kaldırılmış olabilir,Ödenecek ücretler tablosunda artık yok.

Eğer bir degisim olduysa paylaşırsanız seviniriz.
Hayırlı olsun.

Sistemde Telsiz Zabiti/Operatörü harcı olarak 25,95 TL gözüküyor.
Sözü geçen arkadaşın işleminde memur GMDSS GOC olarak aradıysa (benim gibi) ve bulamadıysa harç almadan işlem yapmış olabilir.

olabılır cok tesekkur ederım sakın kaptan bende arastırdım ama bulamadım yarın bı gıdelım lıman baskanlıgına eger bır degısıklık olmussa burdan paylasırım saygılar sevgıler

Hocam bu basari belgesi geldi limana cuzdana isleticem liman ankaradan onaylanmamis diyo daha bu onaylanmasi ne kadar surer bilgisi olan var mi

Geri