GMDSS GOC Kurs Ücretleri

bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi tüdev de bulunan gasm ı arayarak alabilirsin. kurs ücreti ile ilgili kesin bir bilgim yok ama 500 ytl cıvarı diye biliyorum ama kursa gitmen şart değil tabi kendin çalışarak da başarılı olabilirsin sınavda. sınav a gırıste verdıgın para ise 70 ytl. sınavı gecersen 1 hafta sonra uygulama sınavı yapılıyor, yanı ehliyeti alabilmen için uygulama sınavını da gecmen gerekiyor. uygulama sınavı ıcın ıse kurs ucreti 150 ytl civarı. sınavlar subat temmuz ve eylul ayların da yapılıyor.

ya tamam da arkadaşım ben bu goc ehliyetini aldıgımda iş bulabilme imkanlarım ne seviyede
yakın sefer koster gemilerinde bazen kaptanın goçu olmuyor.onun yerine telsizcei alıyorlar.ama maaşları çok ta yüksek deil.benim bi arkadaşım goç aldı sonra gitti 5000 dolara ukrayna kağıdı aldı 3. kapt olarak bir gemiye çıktı.şimdi 2. olmuş ama yabancı bayrak gemi

Arkadaşlar bir sorum var..

Ben şu an askerim gmdss'ye çalışmak için yeterli vaktim var. askerliğim Ocak 2013'te bitiyor ve ben Şubatta yapılacak sınava girmek istiyorum. Elimde çalışabildiğim bir kitap var ve sınava yaklaşan dönemde Onur Bey'in kaynaklarından faydalanmak istiyorum. Sorum Şöyle;
Gmdss sınavına girmek için yetkili bir kurumdan eğitim alındığını belgelemek gerekiyormuş(sınav yönetmeliğinde okudum.
Herhangibi bir kurumdan Eğitim Alınmış gibi göstermek söz konusu olabilir mi? ya da sadece uygulama sınavına yönelik eğitim alarak sınava giriş için gerekli görülen eğitim alınmış sayılabilir mi? bahsettigim gibi vakit kaybeymek istemiyorum. Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Teşekkürler

Arkadaşlar bir sorum var..

Ben şu an askerim gmdss'ye çalışmak için yeterli vaktim var. askerliğim Ocak 2013'te bitiyor ve ben Şubatta yapılacak sınava girmek istiyorum. Elimde çalışabildiğim bir kitap var ve sınava yaklaşan dönemde Onur Bey'in kaynaklarından faydalanmak istiyorum. Sorum Şöyle;
Gmdss sınavına girmek için yetkili bir kurumdan eğitim alındığını belgelemek gerekiyormuş(sınav yönetmeliğinde okudum.
Herhangibi bir kurumdan Eğitim Alınmış gibi göstermek söz konusu olabilir mi? ya da sadece uygulama sınavına yönelik eğitim alarak sınava giriş için gerekli görülen eğitim alınmış sayılabilir mi? bahsettigim gibi vakit kaybeymek istemiyorum. Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Teşekkürler
öncelikle gmdss goc eğitimi veren bir kursa gitmelisiniz. ilk koşul bu. kursa gitmenız yeterli olmuyor ehliyeti alabılmenız ıcın. kurs sıze sadece gemi adamlarının yapacagı sınava girme hakkı veriyor. dolayısıyla önce bir kursa yazılmalı, kursu bitirmeli ve ilgili kurumun düzenleyecegi yazılı ve uygulamalı sınavlardan başarılı olmalısınız.

Meraba Arkadaslar GMDSS GOC sınavı ile ilgili 2014 yılına ait genel bilgi alabılırmıyım? Sizce sınava yonelık ağırlıklı konular nelerdir ? Uygulama sınavında kursa gıtmezsek başarı oranımızın düşme ihtimali nedir? Bilgi verırsenız çok sevinicem..Selametle..

Geri