Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
yaf yukarda arkadas goç uygulama sınavı 150 tl felan diyo bu nerden cıktı şimdi öle bişey mi wardı önceden ??
yakın sefer koster gemilerinde bazen kaptanın goçu olmuyor.onun yerine telsizcei alıyorlar.ama maaşları çok ta yüksek deil.benim bi arkadaşım goç aldı sonra gitti 5000 dolara ukrayna kağıdı aldı 3. kapt olarak bir gemiye çıktı.şimdi 2. olmuş ama yabancı bayrak gemiya tamam da arkadaşım ben bu goc ehliyetini aldıgımda iş bulabilme imkanlarım ne seviyede
öncelikle gmdss goc eğitimi veren bir kursa gitmelisiniz. ilk koşul bu. kursa gitmenız yeterli olmuyor ehliyeti alabılmenız ıcın. kurs sıze sadece gemi adamlarının yapacagı sınava girme hakkı veriyor. dolayısıyla önce bir kursa yazılmalı, kursu bitirmeli ve ilgili kurumun düzenleyecegi yazılı ve uygulamalı sınavlardan başarılı olmalısınız.Arkadaşlar bir sorum var..
Ben şu an askerim gmdss'ye çalışmak için yeterli vaktim var. askerliğim Ocak 2013'te bitiyor ve ben Şubatta yapılacak sınava girmek istiyorum. Elimde çalışabildiğim bir kitap var ve sınava yaklaşan dönemde Onur Bey'in kaynaklarından faydalanmak istiyorum. Sorum Şöyle;
Gmdss sınavına girmek için yetkili bir kurumdan eğitim alındığını belgelemek gerekiyormuş(sınav yönetmeliğinde okudum.
Herhangibi bir kurumdan Eğitim Alınmış gibi göstermek söz konusu olabilir mi? ya da sadece uygulama sınavına yönelik eğitim alarak sınava giriş için gerekli görülen eğitim alınmış sayılabilir mi? bahsettigim gibi vakit kaybeymek istemiyorum. Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Teşekkürler