GMDSS GOC/ROC Uygulama Sınavlarında Dekont Talep Edilir mi?

arkadaşlar goc yazılı sınavda dekont alıp almadıklarını hatırlamıyorum, bende yok,uygulamada isteniyormu ? selametle

Merhaba Dekont Konusunda Sıkıntısı Olan Arkadaşların Sınav Sonuçları Açıklanmadı ve Dekontlarını Faxlamaları İstendi Eğer ki Sizinde Dekontunuz Alınmamış yada Sıkıntı Olmuş Olsaydı Zaten Sınav Sonucunuzu Göremiyecektiniz Uygulama Sınavında 30 Haziran 2012 Uygulamada Başarısız Olan ve 22 Eylül 2012 Sınavına Katılacak Olan Arkadaşlar Dışında Dekont Talebi Olmayacaktır İsminiz Listede Çıkacak ve Liste Sıralamasına Göre 10'ar(Değişebilir)Kişilik Gruplarla Uygulama Sınavına Gireceksiniz Selamlar

30 haziran da uygulamadan kalanların ismi ne zaman ve nerede açıklanacak bilginiz var mı acaba.. ben liman başkanlığına başvuru yaptım dekont elimde ama ismim nerede açıklanacak.. sınava girememe gibi bir sıkıntı olabilir mi acaba...

30 haziran da uygulamadan kalanların ismi ne zaman ve nerede açıklanacak bilginiz var mı acaba.. ben liman başkanlığına başvuru yaptım dekont elimde ama ismim nerede açıklanacak.. sınava girememe gibi bir sıkıntı olabilir mi acaba...

Aynen yaa. Bende senin gibiyim. Ama benim ismim yazılı listesinde vardı ve girmedi yazıyordu. Aradım, adam yok yok bi sıkıntı olmaz dedi. Galiba çok önemli değil. Başvuru yaptıysak gider gireriz.

arkadaşlar kaldıgınız uygulamada sorulan soruları hatırlıyormusun bılgi verebilirseniz sevinirim karsımıza ne cıkıcak acaba bilmiyoruz bide itü yapacak

arkadaşlar eylül 2012 de GOC sınavına girdim ve maalesef uygulamada kaldım şu dekont meselesi kafamı karıştırdı şubat 2013 de tekrar uygulama sınavına gireceğim kısmetse o zaman bi dahamı dekont falan isteyecekler yazılı sınavında almışlardı dekontları.

Geri