GMDSS GOC Sınav Harcını Yatırmayı Unuttum?

salih18

Küpeşteci
Denizci
goc sınavı için bankaya para yatırılıyomuş ben yatırmadım yarın sınav var nasıl olacak giriş kartını çok okumadım ondan

arkadasım yarın sınava gel eskıden goc sınavına grecegın okuldada parayı alıyolardı..orda rıca edersin ordan yatırabılırsen yatırabılırsın yoksa yapcak bısı yok ama sınava gıdıp sansını denemedı soylerım .sınava gırıs belgenı getırmeyı unutma.....

Sıkıntı edilecek bir durum yok,Tüdevde yatırabiliyorsun daha önceki eylül-2011 sınavında bir arkadaşımda unutmuştu,Tüdevde sadece 86 lira alıyolar,bankada 86+30 tl masraf parası,keşke bende okulda yatırsaydım,30 tl cebimde kalırdı,bi yerde oturup sınavdan sonra iki bira içerdim yaa neyse artık :)

internet bankacılığından yatırabilirsiniz fakat "gmdss sınav harcıdır " ibaresini koyabiliyormusunuz bilmiyorum . onun dışında ptt den daha az masrafla yatırabilirsiniz .

En sağlıklısı gidip PTT'den yatırmaktır bana göre, eğer online EFT konularında tecrübeniz varsa internet şubesinden de yapabilirsiniz, ama yine de bankaya bizzat gidip imzalı dekontu almanız gerekecek.

merhaba bı arkadasım goc sınavına gırecek sınav tarıhı ve yeri degişmiş diyorlar bılgınız varsa yardımcı olabılırmısınız sıte acmıyor güncellenıyor dıyor.

sınav tarihi değişmedi 23 ündeyıldız teknikte yapılacak beşiktaşta..sadece yerinde bi değişiklik oldu..ama uygulama sınavı da itü de yapılacak bilginize..

Geri