GMDSS GOC Uygulama Sınavı Çalışma Paketi (VİDEO)

Kaptan Aşkın Kayık

Denizci
Denizci
Uygulama Sınavına Katılacak Arkadaşlar Aşağıdaki Linkler'den 3 part Olarak Hazırlanmış Olan 2 Saat Gibi Bir Süreyi Kapsayan Videoları İndirebilirler..!

Google Drive Download Video 1
DownLoad

Google Drive Download Video 2
DownLoad

Google Drive Download Video 3
DownLoad

Videolar'ın İçeriği

1)Sailor Vhf R/Telefon & Dsc
2)Sailor Mf-Hf R/Telefon & Dsc
3)Sindel Vhf R/Telefon & Dsc
4)Sindel Mf-Hf R/Telefon & Dsc
5)Sindel R/Telex
6)Sindel İnmarsat-B
7)Sindel İnmarsat-C

Yukarda Paylaşılmış Videolarla GMDSS GOC Uygulama Sınavına Kurssuz Giren Arkadaşların Başarı Yüzdesi Oldukça Yüksektir Sınava Girecek Arkadaşlara Faydalı Olacağına İnanıyorum Başarılar

Merhaba Sözkonusu Olan Videolar Yüklenecek Azami Boyutu Aştığından ve Hotfile,Mega.upload Gibi Dosya Paylaşım Sitelerinde Teklif Hakkına Takıldığından Google Drive Hesabında Paylaşılmıştı ve Arkadaşımın Google Drive Hesabında Olduğundan Erişim İzni Kaldırılmış.Şuan Kendi Hesabımdan Yüklüyorum ve Erişim İzni Herkese Açık Olacak ve En Kısa Zamanda Faydalanılacaktır Selamlar

Merhaba Videolar Yeniden Yüklenip İndirme Linki Güncellenmiş ve Erişim İzni Olmaksızın Herkese Açıktır Umarım Faydalı Olur Sınava Girecek Meslektaşlarıma Başarılar Dilerim Selamlar

merhabalar internetim çok yavaş olduğundan videoları indirmede çok problem yaşıyorum. videoları youtubede falan paylaşabilirmisiniz.Fakültenin ve sizin adınızla yada ortak bi adla gerçekten çok yararlı olur...

çok faydalı bir paylaşım olmuş. Hazırlayanların ellerine sağlık gocdan uygulamaya girecekler için çok güzel bir video. indiriyorum şuan

Geri