GMDSS Sınav Tarihleri

şubat ayı ile ilgili tam tarih verebilmeniz mümkünmü acaba? kayıtlar ne zaman başlıyor veya bitiyor bunuda bilen biri bizimle paylaşırsa çok sevinirim.

arkadaslar sınav harcını yatırmayan varmı hala bılmıyorum ama yatırmamıs olan arkadaslar ıcın tavsıyem harcınızı zıraat bankası yerıne ptt yatırmanızı tavsıye edıyorum ...30 tl havale yerıne daha az havale parası verıyosunuz

15 eylül sınavıdamı piri reiste olucak herşeyim hazır ama yeriyle alakalı bi bilgi yok tüdev-tuzla yazıyor emin olamadım yarınkide ordamı diye bileniniz varmı nerde olucak bu sınav?

GMDSS sınavları 15 Eylül 2012 tarihinde yazılı, 22 Eylül 2012 tarihinde uygulamalı sınav yapılacaktır. Yazılı Sınav Saat 09:30’da İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla/İstanbul’da yapılacaktır.Listelerden İsimlerinize Göre Bulunacağınız Kat ve Salonları Bulmanız Açısından En Geç Saat 09:00'da Sınav Yerinde Bulunmanız Tavsiye Olunur Sınava Girecek Tüm Arkadaşlara Başarılar

arkadaşlar 2013 goc sınav tarihleri açıklandı mı acaba Ayrıca uygulama sınavına girmek için limana müracaat gerekiyormu bilgisi olan varsa sevinirim herkese iyi yıllar...

arkadaşlar gmdss sınav takvimi açıklandı ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığının sitesinden bakabilirsiniz fakat bir bilgiye net olarak ulaşamadım şöyleki eylül 2012 yazılı sınavı kazanıp uygulamada kalmıştım ikinci bir uygulama hakkı verilmişti kısmetse bu sınava da 2 mart 2013 de gireceğim fakan bu sınav için gerekli olan belgeler hakkında örneğin tekrar sınav harcı yatıracakmıyım vs net bi bilgisi olan varsa sevinirim .Bu arada sınav için GASM a müracaat edilecekmiş ortaköy ziya kalkavan İTÜ denizcilik fakültesi değil.

goc sınavı ile ilgili sınav merkezi hakkında detaylı bilgisi olan varmı.sadece itü mü yapıyor diğer illerde online olarakmı yapılıyor??malumatı olan arkadaşlar cvblarsa memnun olurum.

goc sınavı ile ilgili sınav merkezi hakkında detaylı bilgisi olan varmı.sadece itü mü yapıyor diğer illerde online olarakmı yapılıyor??malumatı olan arkadaşlar cvblarsa memnun olurum.

Merhaba GMDSS Sınavları Başvuru İçin Sicil Limanınız Yada Sicil Limanınızın Bağlı Olduğu Bölgeye Başvuru Yapabilirsiniz Fakat Sınavlar Eylül İtibariyle Sadece İTÜ Tuzla/İstanbul'da Yapılmaktadır Sınav İle İlgili Duyurular Resmi Site Kanalıyla Umuma Açıklanır Selamlar

Geri