GMDSS Sınavları Başvuru Tarihi

kaptancanali

Denizci
Denizci
Arkadaşlar bu seneki goc sınav başvuru tarihi açıklandımı? Geçen sene nezamn başlıyordu, malum okullar tatil oluyor memlekete gidicez, ona göre kayıtımızı yaptıralım.
Bir sorum daha olucak ben sadece uygulamaya gircem, sıfırdan sınava gircekmiş gibi bütün belgeleri yeniden topluyup limanamı götürcem? Nasıl oluyor sadece uygulama için kayıt

Arkadaşlar bu seneki goc sınav başvuru tarihi açıklandımı? Geçen sene nezamn başlıyordu, malum okullar tatil oluyor memlekete gidicez, ona göre kayıtımızı yaptıralım.
Bir sorum daha olucak ben sadece uygulamaya gircem, sıfırdan sınava gircekmiş gibi bütün belgeleri yeniden topluyup limanamı götürcem? Nasıl oluyor sadece uygulama için kayıt

Merhaba GMDSS Sınavları İçin Belirlenmiş Net Bir Tarih Bulunmamakla Beraber Başvurular Her Zaman Sınav Gününden 15 Gün Öncesine Kadar Bitirilmesi İstenir.Kazanılmış Hak Doğrultusunda 2.Kez Uygulamaya Girmeniz İçin Eğer Bir Önceki Dönem Liman Başkanlığından Dosyanızı Aldıysanız Buna Ek Olarak Yeni Bir Dilekçe Beyan Etmeniz ve GMDSS Sınav Harcını Tekrar Yatırmanız Yeterli Olacaktır Fakat Bildiğim Kadarıyla Bölge Limanlarında Dosyalar Sınavdan 1 Ay Sonra İmha Edilmesi Nedeniyle Eğerki Geçtiğimiz Dönem Bölge Limandan Başvurup Dosyanızı Geri Almadıysanız Tekrar Dosya Hazırlamalısınız Selamlar

Hatırladığım kadarıyla dilekçeyi liman da dolduruyosun. Dekontla beraber gidip form doldurduktan sonra işlemin tamamlanıyor.

Mayıs ayında GOC sınavı olduğunu duymuşsundur zaten. Bir de belki bilen vardır ben Eylül de girmiştim goc a uygulamada tökezledik. Şubat ayında da girmedim. Ama mayıs da gireceğim. Direkt uygulama sınavında girme hakkımı kaybetmemiştirim umarım.

Geri