GMDSS Sınavlarına Kurssuz Katılma Hakkı

murat-52

Küpeşteci
Denizci
İYİ SENELER BEN DENİZCİLİK LİSESİ MEZUNUYM. GOC SINAVINA HAZIRLANIYORUM. AKLIMA TAKILAN SORULAR VAR OKULDAN KURS BAŞARI BELGESİ VERİYORLARMIŞ O ZMN KURS GEREĞİ OLMUYORMUŞ AMA UYGULAMA SINAVINDAN ÇEKİNİYORUM UYGULAMA SINAVI İÇİN Bİ KURS OLABİLİYOR MU ÖNCEDEN KURS BAŞARI BELGESİ OLDUĞU İÇİN GİREBİLİYORMUYUM?

İYİ SENELER BEN DENİZCİLİK LİSESİ MEZUNUYM. GOC SINAVINA HAZIRLANIYORUM. AKLIMA TAKILAN SORULAR VAR OKULDAN KURS BAŞARI BELGESİ VERİYORLARMIŞ O ZMN KURS GEREĞİ OLMUYORMUŞ AMA UYGULAMA SINAVINDAN ÇEKİNİYORUM UYGULAMA SINAVI İÇİN Bİ KURS OLABİLİYOR MU ÖNCEDEN KURS BAŞARI BELGESİ OLDUĞU İÇİN GİREBİLİYORMUYUM?

Merhaba İyi Seneler Okulda Görmüş Olduğunuz GMDSS Dersine İstinaden GMDSS Sınavlarına Kursa Gerek Olmadan Katılabiliyorsunuz Liman Başkanlıklarında Kurssuz GMDSS Sınavlarına Katılma Hakkı Olan Okulların Listesi Mevcuttur ve GMDSS Uygulama Sınavı İçin Sindel Cihazının Sorulması Bakımından Elbette Cihazlara Aşina Olmak Açısından Kursun Faydası Olacaktır Kursa Gidemeyecek Olan Arkadaşlarda GMDSS Bölümündeki Kaynaklardan İstifade Edebilirler Selamlar

Geri