GOC Alınınca Haberleşmeden Muafiyet ?

atasun

Denizci
Denizci
bugün bi konuşmada denk geldim sınav merkezinde arkadaşımız daha önce birkere haberleşmeden girmiş ve kalmış şimdi acaba goc u geçersem haberleşmeden muaf sayılırmıyım diye sordu bnce mantıklı geldi ama görevli bilmediğini söledi..bi fikri olan varmı

haberlesmeyı sınavlar tamamlanmadan ıletmenız lazım ama benım bıldıgım kadarıyla haberlesmeye basvurmaması gerekırdı, sonucta ıstedıgınız dersı sona bırakabılıyorsunuz ,goc u alması bunu cuzdana ısletmesı gerekır, goss merkezınden gemıadamı cuzdanı ılk sayfası ve goc sayfasının kopyası ıstenıyor,haberlesmeye basvurduktan sonra goc u alsa bıle muaf olacagını sanmam acıkcası

merhaba arkadaşlar haberleşme den muaf olmak için bir dilekçe örneği mevcut mu ? formlarda yada başka yerlerde bulamadım. ? goc var cuzdanada işli dilekçe nasıl olmalı ? mare-nostrum88@hotmail.com adrsine varsa gönderebilirmisiniz teşekkurler

Merhabalar, konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de gasm sınavlarına giriyorum ve GOC sahibi değilim ancak GOC sınavına girip GOC'u alabilirsem, hali hazırda girmem gereken haberleşme dersinden muaf olur muyum? şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de gasm sınavlarına giriyorum ve GOC sahibi değilim ancak GOC sınavına girip GOC'u alabilirsem, hali hazırda girmem gereken haberleşme dersinden muaf olur muyum? şimdiden teşekkürler.

Önceden sınav başvurusu yaptıktan sonra gasm'a goc'un olduğu sayfayı fax çekerdik haberleşme dersine muaf yazarlardı internette goss'ta.

Geri