GOC Başarı belgesi olmadan Ehliyet işlenir mi?

newcastle

Denizci
Denizci
Gmdss (goc) başarı belgesi sicil limanıma gelmeden önce goss denizde haberleşme dersinden muafiyet işlemi yapılabilir mi?
Çünkü aynı anda hem ehliyeti hemde goc belgesini cüzdana işletmek istiyorum zaman kaybı olmaması için.
goc belgesine daha önce sahiptim sadece yenileme olucak.teşekkürler

gmdss ve goss sınavları başarı belgelerini aynı yer ,gasm merkez (istanbul) gönderiyor.bu şekilde başarı belgesi gelmeden işlem yapılmaması ilginç .en azından denizde haberleşme dersi muafiyet işlemini yapabilirlerdi. şimdi başarı belgesiyle gocu yeniletikten sonra ehliyet belgesinin gelmesini bekliyeceğim bir sürü zaman kaybı.teşekürler sakin kaptan

Bende aynı senin durumundaydım bana da yapmadılar. Hatta o başarı belgesini cüzdana işletmek zorundasın. Yoksa sadece başarı belgesini göstermekle olmuyormuş.

goc başarı belgemin gelmemesi sebebiyle haberleşme sınavına da girdim kim onu işletmeyi bekleyecek dedim sorun olmadı geçtim. benzer soru hiç gelmedi 1 tane bile. bende ehliyet ile beraber işletmek istedim iki iş olmasın diye ikisini bir vereceğim

arkadaşlar 2013 eylülde yapılan goc yazılı ve uygulama sınavından başarılı oldum ki muhtemelen başarı belgem limana ulaşmıştır. yalnız stajdan geldiğimde liman cüzdanımı aldılar bizde kalıcak diyerek ben goss haberleşme dersinden muafiyet için ne yapmalıyım. duyduğuma göre önce liman cüzdanına işletmek gerekiyormuş muaf olabilmek için bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim şu an sadece haberleşme dersinden hiç sınava girmedim liman cüzdanım limanda ve goc tan başarılıyım ne yapmam gerekiyor?

arkadaşlar 2013 eylülde yapılan goc yazılı ve uygulama sınavından başarılı oldum ki muhtemelen başarı belgem limana ulaşmıştır. yalnız stajdan geldiğimde liman cüzdanımı aldılar bizde kalıcak diyerek ben goss haberleşme dersinden muafiyet için ne yapmalıyım. duyduğuma göre önce liman cüzdanına işletmek gerekiyormuş muaf olabilmek için bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim şu an sadece haberleşme dersinden hiç sınava girmedim liman cüzdanım limanda ve goc tan başarılıyım ne yapmam gerekiyor?

liman yanılmıyorsam ulaştırma bakanlıgına yolluyor ehliyetleri tahmini 15 gün yada 1 hafta içinde ehliyetini işlenmiş bir şekilde alıyorsun sen sadece bekliyeceksin yene ara sor ama limanı ..ben goc başarı belgem limana geldiğinde ordakı belgeleri alıp ehliyetimle beraber başvuru yaptım sanırım 30 lira gibi bi ücret yatırdıktan bir hafta sonra ehliyetime goc işlenmiş bir şekilde geri aldım

başarı belgen limanda kalıyor diye biliyorum en azından benımkı öyle idi muaf olman için limana gidiyorsun benım goc ehliyetim var diyorsun gösteriyosun kagıdını haberleşme dersinden muaf olmak istiyorum diyorsun gerisini hallediyorlar bu konuyla iligili sakin türkün yazısı vardı sanırım yada dilekçeylede halledebiliyorsun

işlemesini bekle ehliyetin yada limandakılere söylersin ben sınavı geçtim başarı belgemde sizde haberleşme dersinden muaf olmak istiyorum de onlar yaparlar öyle olmuyorsa ehliyetinin düzenlenmesını beklersın ehliyetin geldiği gibide muaf olmak istiyorum dersin

Geri