GOC Basarı Belgesi

dreamcatcher

Denizci
Denizci
Arkadaslar herkese merhaba.. Acaba goc sınavına gırıp basarı belgesini alan var mı? 03122031000 nolu numara surekli mesgul calıyor.. Basarı belgesi en gec ne zaman gelir? Sınav sonucu acıklanalı en az ıkı haftadan fazla oldu...

limanın neresi bilmiyorum ama benim başarı belgem gelmiş.21 aralık uygulama sınavına giren herkesin başarı belgesi liman başkanlıklarına yollanmış.

sinavi yapan devletin bir birimi

senden basari belgeni alip yine bir baska bir devlet birimine ibraz etmeni istiyorlar yani

devlet icinde devlet gibi

Yakında çöpe de atarlar.. GOC başarı belgem gasm merkezinde iki fotoğraf eksik diye bekletiliyormuş.. Daha önce aradığımda biz zaten belgeleri yollıcaz ikide bir aramanıza gerek yok diyerekten atıfta bulundular bu duruma nihayeten aramayıp iki hafta sonra aradığımda sizin resminiz eksik yollayamıyoruz belgenizi diyorlar..

cok sabir gerekiyor bizlere maalesef

benim cuzdan yenileme dosyasini iki hafta bekletmisler, arayinca eski cuzdanini dilekceyle teslim etmemissin dediler, dedim ki yaw zaten bir tane cuzdan vardi onun da aslini siz kendiniz almistiniz bir onceki gelisimde, aradilar buldular neyse gecte olsa siraya girdi cuzdan basim isi

Goc basarı belgesi sonunda liman başkalıgına teşrif etti.. :) şimdi ki süreç cüzdana işletme kısmı umarım bu da o kadar uzun surmez.. Aylar sürer diyen arkadaslar var bakalım gorucez..

Geri