Goc Başvurusunda cüzdan gerekir mi?

arfkpt

Denizci
Denizci
Arkadaşlar goc başvurusu yapıcam fakat liman cüzdanımı hizmet saydırırken teslim ettim yani istanbul liman başkanlığı cüzdan bizde kalıcak dedi şimdi başvuru yapılırken isteniyomuş bi sıkıntı ile karşılaşırmıyım acil cvp lütffn ???

bir sorun olmaz GOC sınav başvurusu için liman cüzdanı olmasına gerek yoktur kişinin, sadece ilgili liman başkanlığına dilekçe ile başvuru yapması gerekir, gerekirse durum belirtilir, sorun çıkmaz

Sayın Onur Sevinçler Gmdss a+b+c çalışma setini aldım kitaplar çok güzel açıklayıcı ve net yalnız tavsiye edebileceğiniz bi çalışma tekniğiniz varmıdır ?

Merhaba, A ve C kitaplarını yazılı sınava kadar aynı anda içindeki gün sırasına göre okuyup tamamlayacaksınız. Örneğin; 1.Gün A kitabını okudunuz soruları çözdünüz bu kez C kitabının 1.Günündeki soru çözümlerini okucaksınız. B kitabını şimdiden okumayın yazılı sınavdan sonra tamamlayacaksınız

Acaba gmdss sınavına yapılan ilk müracatta kurs başarı belgesi isteniyor yazılı sınavdan kalındığı zaman tekrar başvuru yaparken bu başarı belgesi tekrar isteniyormu yoksa o evrakların üzerinden tekrar başvuru yapılabiliyormu? Ben orjinal belgeyi verdim ve elimde kopyası yok :)) bunu nasıl çözerim ?

5 Sınav hakkınız olduğundan 5 sınav hakkı boyunca yani 2 yıl boyunca dosyanız saklanmaktadır.
Süreli belgelerden olan (6 aylık) adli sicil belgesi süresi dolduğunda tekrardan istenebilir. Bunun dışındaki evraklar liman tarafından saklanır. Ancak çoğu liman iş akışı takibi açısından zayıf olduğu için bu tür belgelerde dosya kaybı yaşanabilmektedir. Bu açıdan tüm evrakları tekrar tanzim edebilecek şekilde saklayınız.

Geri