GOC Çalışma Sistemi ?

Kaptan Batuhan

Küpeşteci
Denizci
Arkadaslar bu goc sınavına ne şekilde hazırlandınız çalışma sisteminiz neydi bu kadar seyi ezberlemek zor geliyo nasıl bir yöntem izleyebilirim

kardeşim haklısın biraz zorbukadar şeyi ezberlemek ama onur sevinçlerin set halinde kitabı var uc parca halde onu alırsan iyi olur cunku adam bi güzel toplamış herşeyi ve sade yalın birşekilde anlatmış ve kendine has çalışma tekniğini paylaşmış faydaı birkitap dilersen set değil tek tek te alabiliyorsun kitapları uygulama sınava hazırlık ve cıkmış sorular ve çözüm tekniklerikitabı var bu ikisi işini halleder

valla elden biraz zor galiba ama zaten nettende alsan 2 3 gune gelır elıne diye düşünüyorum ama df storedanışma hattını bi ara belki kocaelinde elden teslim vardır ...

ben goca 2012 şubat ayında girdim Allaha şükür tek girişte aldım allahın yardımı ile nasıl geçtim dersen onur sevinçlerin yayımladıgı özet niteliğinde olan kitabı 2 ay gibi sürede sıkılmadan etmeden anlayarak kitabı bitirip aynı şekilde tekrar tekrar okudum okuduklarımı anladıgımda ise hilmi ecenin gmdss deneme sınavları kitapcıklarındaki soruları cözdüm devamlı sonuc hiçte fena değildi deneme sınavlarında 85 78 felan yapıyordum sınava girdiğimdeyse testinde onur sevinclerin kitaplarınında yardımıyla 80 almayı garantiledim kısaca 60 ı geçmen garanti diyim uygulama sınavındaysa eğer okulda imkan varsa yazılı sınavdan bir hafta önce ne yap net actır hocaya git tabi okuyorsan cünkü ben yazılı sınavdan bir hafta önce hocamız sagolsun 4 gün boyunca sindel sailor calıstım tabi teori olarakta onur sevinclerin uygulama kitabınıda okuyarak ben önce okudum sonra uygulamada hata yapa yapa onur sevinçlerin uygulama kitabındakı soruları sindelde uyguluya uyguluya kaptım sailoru nettede bulursunuz ama okulun açtıgı kursa gittim kendı adıma bişi öğrenemedım (ekol denizcilik ) neden öğrenemedın diyeceksiniz adam bi oturuyor hiç kalkmıyor bide uygulama sınavı öncesi o yogunlugu düşünürseniz size sıra gelmiceğini anlarsınız gelse bile hemen kapılmıyor arkadan kalk kalk diyorlar kısaca panik havası içinde geçiyor en azından benım girdiğim uygulama kursu öyle idi sonuc olarak uygulama sınavındanda 75 alarak geçtim

Geri