GOC İşletecekler, Cüzdanlarınız Ulaştı/Geldi mi?

cpttuncay

Küpeşteci
Denizci
GOC'U CÜZDANA İŞLETECEKLER... CÜZDAN ANKARA'YA ULAŞTI MI? VE İŞLETİLMİŞ HALDE GERİYE YANİ LİMAN BAŞKANLIKLARINA GÖNDERİLDİ Mİ??? BİLGİSİ OLAN VAR MI???

Cüzdanlar hiç bir şekilde ankara ya gitmiyor.o zaman kazanmak için söylenen yalan sadece goc da olsa diğer sertifikalarda olsa cüzdanı yeni baştan basacak olsalar 10 dk da çıkartıyorlar istanbul da.arkadaşımın cüzdanını kaybettiler 2 fotografla gel dediler 10 dk da yenisini verdiler.

evet katılıyorum söylediklerine. eğer isterlerse 5 dk a da çıkartılabilirler... ama bi ankara sevdasıdır gidiyor.. amaçşarı ne bi türlü çözemedim açıkçası... yaklaşık olarak ne zaman gelir acaba bir bilgisi olan var mı???

limanım ambarlı bugün aradım kod açılcak ondan sonra vercez dediler.ne kadar süre oldu diye sordu bende 15 gün dedim yarın bir daha ara dedi ve hallederiz dedi.

ben arıyorum limanı açmıyor kimse yemin ederim bi gideyim ist limana karıştıracam ortalığı.. sanki ellerine yapışacak tlf açsalar...

bende hergün denizcilik.gov.tr deki sorgu sayfasından takip ediyorum hiçbir değişiklik yok önceden 15 güne insanların elinde oluyordu cüzdan, şimdi daha işlememişler bile,telefonla ulaşmakta mümkün değil.afedersiniz iyice b.kunu çıkardılar.

aynen ya insan değil bunlar.. şimdi hususi ist a gitmem gerekiyor, cüzdan geldi mi gelmedi mi die bilgi almak için.. yazıklar olsun bu sistemi bu hallere düşürenlere...

Geri