Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
GOSS haberleşme sınavını geçtikten sonra ehliyet hakkı kazandığınızdan dilekçe ile sınavsız ROC hakkı kazanabiliyorsunuz
anladım sınavları verdikten sonra her türlü ehliyetimizi alabiliyoruz teşekkürler bilgileriniz içinHaberleşme dersini verdikten sonra ehliyetinizi alabilirsiniz ve onur beyin dediği gibi dilekçe ile roc işlettirebilirsiniz cüzdanınıza ancak safe manning gereği en az 2 zabitte goc olması ibaresinden dolayı iş bulabilme şansınız çok çok düşük olacaktır bilginize. SELAMETLE
Arkadaslar bn zbtlik snavlarini werdm basari belgem limanima ulasti.liman ankaraya gonderdi onay icin.ancak ankara onay vermiyor. en az roc olmasi grekiyorms ehliyetin cuzdana işlenmesi için. Snawsz kurssuz islemelri grektgni grektgini sordm ancak su an zbt olanlar baswrp alablioms.yani snawlri tamamlasak ble gmdss ehliyeti olmadan zbtligi islemiolar.rocu da wermeyp snawa yonlendiriolar.
dostum zabitlik sınavını verdıysen limanına hızmet goturmen lazım hızmetın yoksa roc ıslenmez cuzdanına ben hizmet goturup işlettirdim
Hizmet derken bende sınavlarımı geçtim goc yok rocu vermiyolar bana şubata kadar beklemem gerekiyor. Siz nezaman işlettiniz?